Lingualab

Kategorije
Kontakt podaci
Lingua Lab d.o.o.
Ivane Brlić Mažuranić 25
10090 Zagreb
Tel: 01/3463-177
Najvažnije je identificirati vaše komunikacijske potrebe i poteškoće. Nastava mora biti praktična, autentična i ugodna. Naš osnovni cilj je uspješna komunikacija i to je cilj svakog tečaja. Nastava vam mora omogučiti da nastavite unapređivati jezik samostalno i nakon završetka tečaja.

Naš pristup je prije svega stručan, a zatim prijateljski i poticajan. Svi naši polaznici uče jezik kroz vježebe i zabavu, a u nastavi koristimo najbolje udžbenike, orginalne člankeiz novina, audio i video materijale te niz ostalih pomagala za savladavanje svih komunikacijskih poteškoća.

Naši predavači, njihovo znanje, entuzijazam i prednost naša su najveća vrijednost. Bez obzira učite li jezik individualno ili u grupi, vaši će vas predavači brzo upoznati i prilagoditi nastavu vašim potrebama. Lingualab tim predano izrađuje nastavne planove koji razvijaju komunikacijske vještine i omogućuje vam da se osjećate sigurno i samouvjereno u situaciji u kojima govorite strani jezik.

Nastava se održava u prostorijama tvrtke u terminima te dinamikom koja Vam odgovara. Trajanje nastave ovisi o intenzitetu koji se usklađuje prema Vašim potrebama i mogućnostima.
Nastava je plativa na jedan od tri načina:

  • u cijelosti po početku nastave,
  • na mjesečnoj osnovi po obračunu održanih sati,
  • u dvije rate (prva na početku, a druga u zadnjoj trećini tečaja).

Za nove klijente nudimo ujedno i 15 % popusta za prvi semestar.