MixyFlair Style - škola za barmene

Kategorije
Kontakt podaci
MixyFlair Style
Dobranska 10
10000 Zagreb
Tel: 091/6171-878, 01/6171-878
Fax: 01/4578-006
MixyFlair Style je visoko stručna škola za profesionalne barmane sa sjedištem u Zagrebu, koja pruža usluge tečaja za barmene u 2 stupnja te se bavi organizacijom cateringa, savjetovanjem u ugostiteljstvu za barove, restorane i hotele koktel performansom - Flair, Neon & Fire Show.

Naime, već sedmu godinu škola obučava i iz nje izlaze najkvalitetniji barmeni za izradu koktela, a isto tako moramo istaknuti da smo prisutni na svim većim eventima u Zagrebu i diljem Hrvatske te u Europi. Poslujemo s klijentima koji žele više od klasike – unikatne koktele i atraktivan način rada.

Ono što je karakteristično za našu školu i prepoznatljivo svima je kvaliteta rada, stručno osoblje i sloboda uma u izradi i kreativnosti koktela. Škola se sastoji od četiri cjeline, a to su PRIPREMA, MIXOLOGIJA, TOČENJE i KODEKS. Svi nabrojani elementi čine cjelinu pod nazivom MIXYFLAIR STYLE.

Napominjemo da Mixyflair Style nije stil rada, već način života svakog našeg profesionalnog barmena koji teži izgradnji međuljudskih odnosa u baru i izvan njega te svojim radom pridonosi razvijanju struke barmena u cijelosti.

Škola ima slogan: KVALITETA JE NAŠA MISIJA.

Od jeseni 2008.god. počela je suradnja s Hrvatskom obrtničkom komorom te će se dio predavanja održati u njihovim prostorima na Trgu Mažuranića 3. Dok je trening centar odnosno specijalistički praktikum u Ilici 242. Polaznici mogu upisati smjer barmen/bar menadžer ili barmen/koktel majstor. Oba smjera traju dva semestra i po završetku se upisuju u radnu knjižicu.

Obzirom da su upisi jesen/proljeće tako su raspoređeni i ispiti. Upisi su mogući jedino uz prijemni ispit.