NetAkademija - Cisco networking academy

Kategorije
Kontakt podaci
NetAkademija
Znanstveno-učilišni kampus Borongaj objekt 71
10000 Zagreb
Tel: 099/2198-911
Vrbik 8a/I
10000 Zagreb
Tel: 099/2198-911
Konavoska 2
10000 Zagreb
Tel: 099/2198-911
NetAkademija je Cisco akademija mrežnih tehnologija pri Tehničkom veleučilištu u Zagrebu.

Osnovana je 2000. godine i do danas smo školovali više od 600 polaznika.

Proglašeni smo za najbolju lokalnu akademiju u EMEA-i (Europa, Bliski Istok, Afrika) za 2005. godinu i akademija smo s najvećim brojem polaznika u Hrvatskoj!

Uz CCNA program jedina smo akademija koja nudi i programe:

  • NS (Network Security)
  • BDL (Blended Distance Learning)
  • CCNP (Cisco Certified Network Professional)

Potreba za profilom stručnjaka koji će se baviti mrežnom sigurnošću je nepresušna i iz dana u dan sve više raste. NS program je prvi korak prema prestižnom CCSP certifikatu.

BDL program je osmišljen za sve one koji u svojoj sredini nemaju mogućnost pohađanja Cisco-vih akademija. To je sustav e-learning kombiniran s radom na opremi. Oprema koja polaznicima stoji na raspolaganju zadovoljava standarde i više od predviđenih CCNA programom!

Akademija ima visokoškolovane instruktore s višegodišnjim iskustvom u predavanju CCNA programa.

O Cisco Akademiji

Posljednjih se godina Internet ustalio kao novi medij za razmjenu informacija globalnih razmjera koji unosi temeljite promjene u dosadašnji stil života, rada, zabave i učenja. Uz to, prednosti koje svakoj organizaciji donosi međusobno povezivanje informatičke opreme čine računalne mreže nezamjenjivim segmentom infrastrukture.

Priprema naraštaja za informatički svjesno društvo uključuje obrazovanje o informacijskim tehnologijama, posebice o mogućnostima koje nude mrežne usluge Interneta, a polazna točka njihovog obrazovanja jesu osnovne i srednje škole dok je uloga veleučilišnih i sveučilišnih studija stečena znanja proširiti i produbiti primijenjeno odgovarajućoj struci.

Dovoljan broj stručnog kadra sposobnog za uspostavu i održavanje računalne infrastrukture, znači veću mogućnost primjene prednosti računalnih mreža u privredi, a zatim i u obrazovnim strukturama (školama i fakultetima) koje bi se u protivnom mogle susresti s poteškoćama praćenja i primjene informacijskih tehnologija.

Cisco akademija mrežnih tehnologija nudi provjereno uspješni sustav naobrazbe u području mrežnih tehnologija i predstavlja najlakši način obrazovanja potrebnog kadra, kao sastavni dio ili kao dopuna postojećem sustavu obrazovanja.