Plesni studio Spin

Kategorije
Kontakt podaci
Plesni studio Spin
Trnjanska 1
10000 Zagreb
Tel: 098/1304-050
Tkalčićeva 33/I
10000 Zagreb
Tel: 098/1304-050
Plesna škola Plesnog studija Spin organizira tromjesečne tečajeve društvenih, standardnih i latinskoameričkih plesova, ubrzane tečajeve za mladence i maturante te tečajeve plesa za djecu, a otvorena je svim dobnim skupinama.

Uz stručne voditelje u opuštenoj atmosferi kroz satove zabave i druženja na početnom tečaju naučite osnovne korake s najjednostavnijim plesnim figurama, a na višim stupnjevima usavršite stečeno plesno znanje obogaćeno s većim brojem figura, poboljšajte estetski dojam, stecite samostalnost i sigurnost u nastupu na plesnom podiju.

Ukoliko se dogodi da neki ples morate naučiti što prije, ili ako želite potpunu pažnju plesnog učitelja samo za sebe, Plesni studio Spin nudi vam i individualnu poduku potpuno prilagođenu osobnim potrebama, željama i sposobnostima. U njoj ćete pod budnim okom svog plesnog učitelja napredovati brže i učiti samo one plesove koje želite.

Svi zainteresirani mogu se upisati pojedinačno ili u paru. U grupu se upisuje isti broj muških i ženskih osoba. Škola aktivno stimulira polaznike/-ice da se upisuju u muško-ženskim parovima odobravajući značajan popust na mjesečnu cijenu tečaja. Plesne tečajeve možemo organizirati po dogovoru i u Vašem poduzeću, školi i sl. s popustom i do 50% od redovne cijene.

Plesni studio Spin vam nudi plesni tečaj po najpristupačnijim cijenama u gradu Zagrebu, a garantiramo vam da istodobno nećete biti zakinuti za kvalitetu i kvantitetu poduke. Dapače, dobit ćete bolje i više, a platiti manje!