POU Perpetuum

Učilište PERPETUUM ustanova je za obrazovanje odraslih koja provodi programe prekvalifikacije, osposobljavanja, usavršavanja i učenja stranih jezika, a nalazi se u samom centru Osijeka.

Provođenjem programa obrazovanja sudjeluju u razvoju pojedinca, ali i zajedničkom gospodarskom i kulturnom razvoju. Prilagođavanjem potrebama polaznika, gospodarskim subjektima i široj društvenoj zajednici cilj je razviti učilište u modernu ustanovu prepoznatljive kvalitete.

Jedna od posebnosti ove ustanove jeste poseban pristup svakom polazniku kao klijentu čije se potrebe i zadovoljstvo cjelokupnom uslugom stavljaju na prvo mjesto. Tako polaznici također ocjenjuju rad nastavnog i ne nastavnog kadra u svrhu poboljšanja kvalitete edukacije. U Ustanovi se ponose na iznimno mladi stručni kadar u nastavi, suvremeno opremljene učionice i inovativne metode i tehnike obrazovanja.

Ustanova programe obrazovanja odabire s obzirom na potrebe tržišta rada i trendove u regiji, cijeloj državi, a posebno u zemljama EU.

Programi su inovativni, zanimljivi, osmišljeni od strane stručnog kadra i formalizirani, odnosno odobreni od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i upisuju se u e-radnu knjižicu.