Presto centar - škola stranih jezika i drugi tečajevi

Kategorije
Kontakt podaci
Presto centar
Veliki dol 35
10000 Zagreb
Tel: 01/4680-022
Fax: 01/4664-506
Kvaternikov trg 2/III
10000 Zagreb
Tel: 01/4572-507
Fax: 01/4664-506
I.F. Gundulića 5/III
31000 Osijek
Tel: 031/201-515
Fax: 031/215-310
A. Trumbića 4/I
43000 Bjelovar
Tel: 043/220-840
Fax: 043/220-840
Presto (tal. - brzo, lako; lat. ~ praesto - izdvajati se, biti neuobičajen, izvrstan) edukacijski centar fokusiran je na kvalitetnu edukaciju putem posebno odabrane i provjerene PRESTO metode. U ponudi programa Presto edukacijskog centra nalaze se samo najkvalitetniji i provjereno funkcionalni programi koji se sastoje od nekoliko različitih vrsta tečajeva koji uključuju uz ostale i strane jezike, pripreme za fakultete i tečajeve za pomoć pri savladavanju nastave u osnovnim, srednjim školama i na fakultetima.

PRESTO u svakoj svojoj grani objedinjuje kvalitetu, jednostavnost, funkcionalne i provjerene metode, koja se očituje kroz mlade i dinamične no također i iskusne profesore-predavače, kako bi Vam pomogao u što bržem savladavanju određenih područja i pripremio Vas za nove izazove.

PRESTO - strani jezici, povest će Vas na putovanje kroz zemlju čiji će te jezik upoznati, naučiti i usavršiti. Osim upoznavanja sa povijesti i tradicionalnim običajima, upoznat ćete i ljude te živi govorni jezik.

PRESTO - pripreme za fakultete, pomoći će Vam da u relativno kratkom roku obnovite svoje znanje te dobijete još mnoge informacije koje će Vam pomoći da s lakoćom položite prijemni ispit uđete u uži krug najboljih kandidata.

PRESTO - radionice, kroz kreativan pristup i različite tehnike naučit ćete nove vještine koje Vam mogu pomoći u svakodnevnom životu ili ih možete koristiti kao hobi.

PRESTO - poduke, dat će Vam sve potrebno znanje, razjasniti probleme s kojima se susrećete u svakodnevnoj nastavi i doprinijeti vašem znanju u cilju ne samo prolaska već i dobivanja najboljih ocjena iz određenih nastavnih predmeta.

PRESTO - dnevni boravak, omogućit će Vam da prepustite svoje najmlađe u sigurne ruke gdje će kroz igru i zabavu stjecati nova znanja kako bi se pripremili za školu ili u školi imali daleko bolji uspjeh.

PRESTO edu centar, posvećeni edukaciji, odlučili smo se, kroz iskusne profesore i predavače, dati Vam najbolju naobrazbu kako bi ste uspjeli u školi, fakultetu ili na radnom mjestu!

PRESTO METODA - učinkovita i praktična

Naš edukacijski centar koristi izrazito učinkovitu i praktičnu metodu učenja: PRESTO metodu. Prilagođena je današnjim ubrzanim potrebama za svladavanjem jezika, a njena je posebnost u tome što svakom polazniku omogućuje provjeru osnovnih cjelina gradiva koje se uči. Time se detektiraju slabe točke pojedinca na kojima se intenzivno radi kako bi daljnje učenje bilo što učinkovitije i brže.

Kod svakog ćemo pojedinca ispitati njegovu konverzaciju, poznavanje gramatike, kvalitetu čitanja i pisanja te provjeriti ima li pravilan izgovor. Na temelju tih podataka moći ćemo izraditi poseban program učenja prilagođen Vama koji će u najkraćem roku omogućiti svladavanje Vaših slabih točaka i uspješno učenje stranog jezika.

Edukacija i znanje – ključ uspjeha u Vašem životu!