Pučko otvoreno učilište Libar

POU Libar osnovano je u Slavonskom Brodu i već duži niz godina građanima daje mogućnost dodatnog školovanja i doškolovanja.

Program POU Libar prilagođen je Vašim potrebama.Obavljamo djelatnosti osnovnoškolske i srednjoškolske naobrazbe odraslih, djelatnosti glazbenih i srodnih škola van redovitog školskog sustava, djelatnosti u svezi sa osposobljavanjem , usavršavanjem i prekvalifikacijom mladeži i odraslih izvan sustava redovitog školovanja, scensko-glazbena djelatnost, tečajevi stranih jezika, tečajevi informatike, te tečejevi brzog čitanja u suradnji sa našim partnerom In Optimum.

POU Libar utemeljeno je 2003 godine u Slavonskom Brodu, riješenjem izdanim od Ministarstva, znanosti , prosvijete i športa. Svi programi verificirani su od MZOŠ-a.

Prava, obveze i uvijeti školovanja u programima srednjoškolskog obrazovanje odraslih, utvrđeni su propisima Ministarstva znanosti,obrazovanja i športa i Pravilnikom o obrazovanju Pučkog otvorenog učilišta Libar.

POU Libar Vam omogućava konkurentnost na tržištu rada. Svake godine poslodavci traže sve stručniji kadar za svoje tvrtke. Programi koje nudimo osposobljavaju Vas za rad u bilo kojoj domeni, ovisno o tome koji program završite. Naša diploma prihvaća se u svim sektorima gospodarstva kao jednaka upravo toj završenoj školi.