RRiF Visoka škola za financijski menadžment

Kategorije
Kontakt podaci
RRiF Visoka škola
Martićeva 29/II
10000 Zagreb
Tel: 01/4699-735
Fax: 01/4699-736
RRiF Visoka škola za financijski menadžment niknula je iz društava RRiF grupe čija je djelatnost usko vezana za područje Računovodstva, Revizije i Financija. Vodeću poziciju RRiF je stekao slijedeći misao kako uspjeti znači biti znalac u svojoj struci i održati korak s vremenom što se može postići samo ako ste na izvoru temeljito provjerenih i pravodobnih informacija.

Ideja za osnivanjem stručnog studija iznikla je iz petnaestogodišnjeg iskustva na području savjetovanja iz računovodstva, financija, poreza i svih grana prava s kojima se susreću gospodarski subjekti.

Cilj osnivanja "RRiF Visoke škole" prvenstveno je realizacija stručnog studija za računovodstvo i financije – usmjeravanje studijskog programa prema potrebama hrvatskog gospodarstva za profilom stručnjaka koji će tijekom studija steći potrebna znanja i vještine za samostalno obavljanje poslova na području financijskog menadžmenta, financijskog računovodstva i izvješćivanja, menadžerskog računovodstva i drugim segmentima
ovog područja.

Program stručnog studija RRiF Visoke škole temelji se na načelima Bolonjskog procesa, što je u skladu odredbama Zakona o znanosti i visokom obrazovanju. Program objedinjava suvremena teorijska saznanja na području ekonomije nužna za obrazovanje ekonomiste ovoga profila s njihovom primjenom u gospodarskoj praksi, uzimajući pritom u obzir primjenu postojećih zakonskih propisa i standarda.