SAP Edukacija

Kategorije
Kontakt podaci
SAP d.o.o.
Hektorovićeva 2
10000 Zagreb
Tel: 01/4820-400
Fax: 01/6040-136
SAP je vodeći svjetski proizvođač poslovnog softvera, te je u Hrvatskoj prisutan od 1995. godine. Trenutno, više od 43.400 korisnika u više od 120 zemalja koristi SAP-ove® aplikacije - od rješenja koja odgovaraju na potrebe malih i srednjih tvrtki do poslovnih rješenja za velike i globalne korporacije.

SAP-ov softver, pokretan SAP NetWeaver™ tehnološkom platformom koja omogućuje inovaciju i poslovne promjene, pomaže tvrtkama diljem svijeta u poboljšavanju odnosa s korisnicima, povećanju suradnje s poslovnim partnerima i u kreiranju učinkovitosti diljem svojih nabavnih lanaca i poslovnih operacija. SAP-ov portfelj rješenja podržava jedinstvene poslovne procese u više od 25 industrija, uključujući visoke tehnologije, maloprodaju, financijske usluge, zdravstvo i javni sektor. Sa podružnicama u više od 50 zemalja, SAP je kotiran na nekoliko burzi, uključujući Frankfurtsku i Njujoršku burzu.

WIFI Institut za unapređenje gospodarstva

Šezdesetogodišnja tradicija čini Wirtschaftsförderungsinstitut (WIFI) najvećim motorom obrazovanja u Austriji po pitanju cjeloživotnog učenja, stručnog usavršavanja i unapređenja poslovanja tvrtki. U vlasništvu Austrijske gospodarske komore, WIFI godišnje održi 26 tisuća treninga koje pohađa 320 tisuća sudionika. S 20% udjela na tržištu, WIFI je svrstan u sam vrh edukacijskih centara. Jedanaest tisuća istreniranih predavača podučava polaznike novim znanjima i jednostavnijim načinima poslovanja iz raznih područja gospodarstva.WIFI na međunarodnoj razini ima vrlo razvijenu mrežu ureda pod nazivom WIN (WIFI International Network) i orijentiran je prema zemljama jugoistočne Europe. WIFI je u svim državama u kojima djeluje osigurao kvalitetnu ponudu domaćih trenera koji prepoznaju potrebe tržišta.

Kao dio WIN-a u Hrvatskoj djeluje WIFI Croatia, čija je glavna misija sudjelovati u razvoju poduzeća na domaćem i inozemnom tržištu transferom međunarodnog „Know-How“. WIFI usluge su orijentirane povećanju produktivnosti ljudskih potencijala kroz seminare, treninge, radionice i kongrese. Cilj je kontinuirano usavršavati znanja zaposlenika u cilju smanjenja troškova poslovanja i razvoja tvrtki općenito.

WIFI je partner u obrazovanju jer prepoznaje trendove nadolazećih godina. Ono što ga čini kvalificiranim je izravan kontakt s gospodarstvom, kontinuiran i pravovremen uvid u nove potrebe na tržištu i spoj međunarodnoga znanja s domaćom poslovnom praksom!