Škola stranih jezika Latina

Kategorije
Kontakt podaci
Latina
Kneza Branimira 25
10000 Zagreb
Tel: 01/4572-877, 091/5035-525
Fax: 01/4572-877
Škola stranih jezika Latina specijalizirala se za kompletnu jezičnu uslugu, koja podrazumijeva poduku stranih jezika i prevođenje svih vrsta tekstova s ili bez ovjere sudskih tumača.

Škola Latina osnovana je u Zagrebu, 2004.godine. Vode ju mladi stručnjaci, specijalisti za poduku i prevođenje stranih jezika. Latina je jedina škola u Hrvatskoj, koja djeluje pod stručnim vodstvom magistara struke, specijalista stranog jezika.

Vizija i misija

Škola stranih jezika "Latina" otvara vrata Vama i vašim partnerima i prijateljima. Mlada, motivirana ekipa visokoškolovanih profesora (postdiplomaca) prilagođava se Vašim potrebama i podiže nivo znanja odabranog jezika kroz izuzetno kreativnu nastavu. Duži boravak i školovanje naših profesora u inozemstvu omogućava im, da prenesu na Vas ne samo jezik, nego i kulturološke navike i običaje dotične zemlje. Ukoliko trebate usluge samog prevođenja raznih vrsta tekstova, s ili bez ovjere sudskih tumača, naš tim obaviti će za Vas posao brzo i kvalitetno. Kreativnost i sposobnost želimo na najbolji mogući način podijeliti s Vama i zato Vas pozivamo na suradnju.