Tara Centar

Kategorije
Kontakt podaci
Tara Centar
Aleja pomoraca 15
10020 Zagreb
Program tečajeva u Tara centru, upoznat će Vas sa raznim tehnikama kojima se koriste mnogi diljem svijeta. Od tehnika koje se koriste u svrhu uljepšavanja do onih koje djeluju na cijeli organizam kako fizički tako i energetski.

Edukatorice

Trešnja Šarčević rođena je 17. travnja 1980. u Zagrebu. Završila je školu za Zdravstvene tehničare, Kozmetički smjer nakon koje se zapošljava u kozmetičkom salonu Esa koji je vlasništvo njene majke, dugogodišnje zagrebačke kozmetičarke i edukatorice Lydie Ćuk. Prvi tečaj masaže pohađa još za vrijeme srednje škole po američkoj metodi Faire Vivant Clinique, zatim su uslijedili tečajevi Limfne drenaže (Beauty Forum Pollak), Vezivno refleksna tehnika, Gestal, Mišićni ekvilibrij, Haubold, Zglobna tehnika, Pasivni streching, Thai (Bacc.Physioth.Sandra Skoblar, Veda centar). Aroma Vita školu za aromaterapeuta završava 2004. godine. Od 2003. godine započinje s radom kao edukator francuske kozmetičke kuće Decleor te se za to vrijeme u Francuskoj educira na polju kozmetike i kože. Paralelno započinje s radom kao vanjski suradnik u Veda centru. Šk. godinu 2007./08. radi kao edukator na Wellness Akademiji Novi. Kao voditelj wellness centra Twin Time radi 2007. godinu, dok 2008. radi kao voditelj wellness centra hotela Terme Jezerčica.
Od svoje 18. godine sudjeluje na različitim tečajevima i predavanjima vezanim za struku te se posebno zanima za Jogu i različite istočnjačke tehnike i filozofije.

Ana Barković, 1998. godine završava tečaj za nokte Alessandro u Biokozmetici. Iste godine počinje s radom u kozmetičkom salonu BEAUTY FORUM POLLAK, kod Viktorije Pollak koja je dovela gel tehniku Alessandro u Hrvatsku. 1996. godine sudjeluje na natjecanjima. 1999. i 2000. godine osvaja prvo mjesto i kao predstavnica Hrvatske sudjeluje u europskom i svjetskom natjecanju u Minhenu, gdje osvaja dobre rezultate. 2002. godine otvara svoj salon na Trešnjevci "STUDIO A". I dalje sudjeluje na natjecanjima ali kao stručni žiri. Kroz posao u salonu obavlja edukacije. Za sobom ima desetke radnica koje danas samostalno vode svoje salone. Edukacije se ne svode samo na trodnevne tečajeve, već kao mentor sudjeluje u dugotrajnom učenju. Organizira kratke radionice za napredne i obilazi po dogovoru salone kako bi postigli što kvalitetniju uslugu u dizajnu noktiju. 2004. godine u suradnji s nekoliko iskusnih pedikerki je osmislila tečaj estetske pedikure i ugradnje gela na nokte na nogama, sve u cilju da se zadovolje zahtjevi mnogobrojnih klijenata.