TEB Informatika

Kategorije
Kontakt podaci
TEB Informatika d.o.o.
Vončinina 2/IV
10000 Zagreb
Tel: 01/4602-314
Od 2001. godine u TEB Informatici djeluje autorizirani Intergraphov školski centar (Intergraph Authorized Training Center) na području Republike Hrvatske.

U skladu s našom željom da ukazano nam povjerenje opravdamo kompletnom uslugom, permanentno obrazovanje kako naših projektanata tako i korisnika predstavlja osnov našeg uspjeha.

Višegodišnjim iskustvom u korištenju i podučavanju GeoMedia tehnologije (od GeoMedia verzije 1.0!) potvrđenom Intergraph certifikatima za stručnjake još od 2001. godine, od lipnja 2005. godine certificirani smo od strane Intergraph-a kao prvi Intergraph Authorized Training Center u Hrvatskoj s ukupno 6 certificiranih trenera kako za GeoMedia/GeoMedia Professional, tako i za GeoMedia Web Map programske proizvode. Ovlašteni smo za GeoMedia, GeoMedia Professional i GeoMedia Web Map tečajeve. Tečajevi se organiziraju u okviru projekata, prilagođeni potrebama korisnika, kao i standardni GeoMedia, GeoMedia Professional i GeoMedia Web Map tečajevi s programom definiranim od strane Intergraph-a.

Tečajevi se održavaju u školskom centru na lokaciji Vončinina 2/IV, ili prema dogovoru na lokaciji korisnika.