Trinom

Kategorije
Kontakt podaci
Trinom d.o.o.
Ulica Ruđera Boškovića 3
10000 Zagreb
Tel: 01/6672-404, 098/773-875
Fax: 01/6672-404
Iz seminara u seminar (organizatori smo zimskih i ljetnih priprema za prijemne ispite) imali smo sve više polaznika tako da smo danas vjerojatno najveći zagrebački centar za pripremu maturanata za polaganje prijemnih ispita.

U siječnju 1997. godine nekoliko predavača na pripremnom seminaru za maturante, koji je organizirala tada najpoznatija ustanova za takav oblik obrazovanja, odlučilo je u iznajmljenim prostorima 1. i 4. gimnazije u Novom Zagrebu samostalno organizirati pripreme za prijemne ispite. Pod vodstvom jednoga od njih od 1998. godine tvrtka posluje pod imenom Trinom d.o.o.

Početna grupica od 7 profesora danas je narasla do 30 vrhunskih zagrebačkih stručnjaka za prijemne ispite. Kroz Trinomov pogon do sada je prošlo 90 profesora, što srednjoškolskih, što sveučilišnih. Njih je 30 kvalitetom zadovoljilo naše vrlo visoke zahtjeve te oni već nekoliko godina čine uigran tim. Četvrtina naših predavača su magistri i doktori znanosti zaposleni na fakultetima (neki su do prije par godina i sami sudjelovali u izradi prijemnih ispita), a ostali su ugledni gimnazijski profesori.

Od samog smo početka nastavu održavali u modernoj školskoj zgradi 1. i 4. gimnazije u Aveniji Dubrovnik 36 u Novom Zagrebu. Od siječnja 2007. godine kompletna nastava seli se u strogi centar Zagreba dok je na staroj lokaciji u zgradi gimnazije u Novom Zagrebu ostao samo ured. Od listopada 2008. godine u centar Zagreba preselili smo i ured.

Sjedište Trinoma danas je u Ulici Ruđera Boškovića 3 (na karti crveni križić, na fotografiji crvena meta), pedesetak metara od Zrinjevca, 250 metara od Trga bana Jelačića . U velikom, luksuzno uređenom prostoru nalaze se klimatizirane učionice i naši uredi. Ovdje možete dobiti ili saznati sve što vam treba za pripremu prijemnih ispita ili državne mature. Dio atmosfere s naših priprema na novoj adresi možete vidjeti na sličicama na naslovnoj stranici.

Tvrtka Trinom servis je osnovnog i srednjeg školstva. Naš je posao nadopuniti, popraviti ili osvježiti znanje iz srednjoškolskih i osnovnoškolskih predmeta za sve vrste učenika, od nadarenih do ambicioznih. Pripremanje maturanata za prijemne ispite i državnu maturu glavna nam je djelatnost.

Prema provedenim istraživanjima o poslovanju hrvatskih tvrtki (analizu je proveo "Zavod za poslovna istraživanja" iz Zagreba) od 2001. god. razvrstani smo u prvih 20% najvećih tvrtki Grada Zagreba i Zagrebačke županije.