Vernar Adria

Kategorije
Kontakt podaci
Vernar Adria d.o.o.
Petrovaradinska 1
10145 Zagreb
Tel: 01/3870-660
Fax: 01/3870-675
Mi smo Vernar Adria, tvrtka za osobnu i poslovnu edukaciju Vas i Vaših djelatnika te za Vaše poslovno i kadrovsko savjetovanje.

Pružamo Vam visoku razinu usluge u planiranju, savjetovanju, pripremama i provedbi edukacijskih projekata, seminara i radionica s područja uspješnog vođenja, prodaje, timskog rada, komunikacije, otpornosti na stres i upravljanja ljudskim resursima, a po licencama Success Insights® International, Adaptiv® Learning Systems i International Network for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology®.

Naši stalno zaposleni profesionalni konzultanti i treneri, osposobljeni za provođenje tih programa u tvrtkama različitih veličina, savjetuju i educiraju dinamično i sadržajno, a sudionike na interaktivno sudjelovanje potiču audio-vizualnim materijalima, radnim brošurama, situacijskim vježbama sa podijeljenim ulogama i iniciranjem konstruktivnih diskusija.

Primjenom tih i takvih multimedijskih programa edukacije, dokazano učinkovitih u malim i velikim tvrtkama diljem svijeta te kadrovskim savjetovanjem, možemo povećati menadžersku i operativnu učinkovitost i Vaših djelatnika, motivirati ih i potaknuti na veću radnu sposobnost te podizanjem njihovog samopouzdanja novostečenim znanjima i vještinama, podići efikasnost i tržišnu moć i Vaše tvrtke.

Kvaliteta naše ponude rezultat je naše timske orijentacije. Za naše partnere ta je kvaliteta sama po sebi razumljiva. Tim smo međuzavisnosti – tim u kojem svaki pojedinac doprinosi uspjehu - svom uspjehu, uspjehu svojeg suradnika, uspjehu Vernar Adria, uspjehu svakog našeg partnera. Svakodnevni rezultat te međuzavisnosti je profesionalnost i visoka stručnost svih nas.

Najznačajniji temelj našeg rada je usmjerenost na rezultate i usmjerenost na ljudske potencijale koji te rezultate ostvaruju.

Dvije naše najznačajnije karakteristike koje nam sve to omogućuju su:

  • stalno zaposleni konzultanti i treneri koji se nakon prethodno stečenih iskustava u praksi te iskustva stečena kroz stalno usavršavanje u inozemstvu, bave ovim poslom u želji da svoja znanja, vještine i iskustva prenesu na druge
  • stalno zaposleni konzultanti i treneri koji svakodnevno rade upravo to što prenose na druge.