Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Kategorije
Kontakt podaci
Visoka škola Nikola Šubić Zrinski za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje
Selska cesta 119
10110 Zagreb
Tel: 0800/442-442, 01/3647-099, 099/4400-150
Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje „Nikola Šubić Zrinski“ kao dio Obrazovne grupe Zrinski logičan je nastavak dugogodišnjeg uspješnog rada Ekonomske škole „Katarina Zrinski“ i Pučkog otvorenog učilišta „Petar Zrinski“.

Svojim suvremenim i inovativnim pristupom obrazovanju osposobljavamo studente za praktičnu primjenu stručnih znanja, vještina i poslovnih tehnika.

Poduzetništvo i poduzetnička kompetencija su danas imperativ, okosnica razvoja modernog društva.

Teorijska, a posebno praktična znanja koja ćete usvojiti kod nas, bilo individualno bilo timskim radom, omogućit će Vam brzo, efikasno i sigurno uključivanje u svijet održivog gospodarstva, neprekidnih promjena, ogromne konkurencije i globalnih interesa.

Omogućavamo Vam da tijekom studija iz virtualnog, teorijsko znanstveno-stručnog okruženja, prijeđete u stvarnost, jer ćete prva životna realna tržišna iskustva stjecati u svom studentskom poduzeću, koje sa svojim kolegama osnivate i vodite u drugoj i trećoj godini studija „Ekonomija poduzetništva“.

Pružamo Vam mnogo posebnosti, koje ćete otkriti u radu s našim uglednim profesorima i priznatim stručnjacima iz zemlje i inozemstva, koji će Vam prenijeti znanja i neophodne vještine za životnu i tržišnu utakmicu koja je pred Vama.

Visoka škola „Nikola Šubić Zrinski“ omogućava svojim polaznicima stjecanje znanja, na Vama je da priliku iskoristite.

Znanje je kapital koji Vam nitko ne može oduzeti.

Obostrani ulog je vrlo velik. Obostrana je i nagrada za uspjeh!

Dobrodošli i hvala na povjerenju!