Visoka škola tržišnih komunikacija Agora

Kategorije
Kontakt podaci
Visoka škola tržišnih komunikacija Agora
Trnjanska cesta 114
10000 Zagreb
Tel: 01/2225-700
Fax: 01/6157-615
Visoka škola tržišnih komunikacija AGORA, Zagreb je privatno visoko učilište s pravom javnosti.

Od akademske 2004/05 godine provodi redoviti stručni studij Menadžmenta tržišnih komunikacija.
Od akademske godine 2007/08 provodi redoviti stručni studij Oblikovanja (Dizajna) tržišnih komunikacija.
Od akademske godine 2008/09 provodi izvanredni stručni studij Menadžmenta tržišnih komunikacija.

Studijski programi su akreditirani od WERBE AKADEMIE am Wifi Wien, jedne od najpoznatijih svjetskih visokoškolskih ustanova za obrazovanje u tržišnim komunikacijama i dizajnu te od IAA - International Advertising Association USA.

Studijski programi imaju "bolonjsku" dopusnicu Ministarstva zanosti i visokog obrazovanja RH a služe koncepcijskoj, trgovačkoj i kreativnoj profesionalnoj visokoškolskoj izobrazbi za sve grane tržišnoga gospodarstva kao i za potrebe brojnih ustanova te tijela lokalne, regionalne i državne uprave RH.

Vi, mlade kolegice i kolege, koji ste u potrazi za znanjima i vještinama, nazorima i stavovima, potrebnima za obavljanje motivirajućih zanimanja u gospodarskoj branši tržišnih komunikacija, izborom i upisom studijskog programa "Menadžment tržišnih komunikacija" pripremit ćete se za svoju buduću ulogu angažiranoga menadžera, uspješnoga poduzetnika, cijenjenoga stručnjaka.

VIZIJA

Komunikacijski generalisti pokreću godpodarstvo. U globaliziranom svijetu koji je postao komunikacijska mreža s bezbrojnim čvorovima, tračnicama i isprepletenostima traži se generalizam – sposobnost za mišljenje koje povezuje, umrežava i objedunjuje iz kojega tek onda dolaze nova kreativna rješenja i ideje.

Obrazovanje tržišnih komunikacijskih generalista za upravljanje tržišnim komunikacijama jedan je od temeljnih ciljeva Visoke škole tržišnih komunikacija AGORA. No, i dalje će postojati preferencije, sklonosti i izražaji talenta koje želimo poticati što vodi do stjecanja specijalizacije na parcijalnim područjima tržišnih komunikacija. Obrazovanje tržišnih komunikacijskih specijalista za parcijalna područja tržišnih komunikacija također je jedan od temeljnih ciljeva.

MISIJA

Tržišne komunikacije su branša u ekspanziji. Naš zadatak je provoditi obrazovanje najviše klase i tako se etablirati kao svojevrsni centar kreativnosti za cijelu tržišnokomunikacijsku branšu u Hrvatskoj.

Pretpostavke za to su praksi blisko obrazovani ljudi koji se sigurno kreću u svim procesima tržišnih komunikacija, od upravljanja do vizualnog oblikovanja, i koji su spremni dalje učiti u skladu s najvišim dostignućima branše u svojevrsnoj igri razmjene izmedu gospodarskih subjekata, agencija i slobodnjaka, naših apslovenata i predavača/mentora.

Stoga svim grupama dijaloga šaljemo poruku: Be excellent