Poslijediplomski studij
Ukupno: 6
Izaberite grad:    Dubrovnik  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Nastava je organizirana u tri godine kao studij s cijelim (full-time) ili dijelom radnog vremena (parttime), ovisno o individualnoj situaciji svakog kandidata.
Lokacija:
Poslijediplomski znanstveni magistarski studij Europska integracija izvodi se u okviru Tempus projekta CD_JEP-17024-2002 Masters Degree in European Integration in Croatia, kojeg je za razdoblje 01/09/2003-31/08/2006 ugovorio Staffordshire University, Business School, Stoke-on-Trent, UK, a u konzorciju su Ekonomski fakultet Split, Fakultet za turizam i vanjsku trgovinu Dubrovnik (sada Odjel ekonomija i poslovna ekonomija Sveučilišta u Dubrovniku), Fakultet ekonomije i turizma «Dr. Mijo Mirković» Pula, The University of Antwerp, Belgium, The University of Ancona, Italy i The University of Perugia, Italy.
Lokacija:
Doktorski studij traje šest semestara: obvezni i metodološki izborni predmeti slušaju se u I. semestru, izborni predmeti u modulima slušaju se u II. semestru, a u ostalim semestrima student je posvećen izradi doktorata.
Lokacija:
Pomorstvo je po svom temeljnom određenju interdisciplinarno i transdisciplinarno znanstveno područje, tako da istraživanje i rješavanje problema u pomorstvu podrazumijeva interdisciplinarnost i kolaborativnost.
Lokacija:
Poslijediplomski doktorski studij Povijest stanovništva zahtjeva interdisciplinarni i multidisciplinarni pristup.
Lokacija:
Cilj poslijediplomskoga specijalističkog studija Upravljanje marketingom u turizmu je obrazovati i osposobiti polaznike za upravljanje marketingom u turizmu.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija