Visoka škola
Ukupno: 48
Izaberite grad:    Dubrovnik   Zagreb   Split   Velika Gorica   Zaprešić   Rijeka  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Naša je misija suvremenim obrazovnim pristupom omogućiti studentima vrhunsko ekonomsko obrazovanje razvijajući pritom poduzetničke kompetencije neophodne upravljačkim strukturama. Cilj nam je osposobiti studente za uspješno upravljanje malim i srednjim poduzećima. A naša vizija kvalitetom i inovativnim nastavnim procesom osposobljavati studente za praktičnu primjenu poduzetničkih znanja, stručnih vještina i poslovnih tehnika.
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Visoka novinarska škola osnivana je radi izvođenja stručnih studijskih programa u skladu sa Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju te Bolonjskom deklaracijom.
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
U suvremenom svijetu, u društvu 21. stoljeća, tržišno komuniciranje pridobiva golemo značenje potvrđujući se kao neizbježni mehanizam-mreža-znanje suvremenog poduzeća i suvremenog čovjeka-potrošača.
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Oblikovanje/dizajn tržišne komunikacije u njezinoj sveobuhvatnosti jest spoj stručnog promišljanja i artizma koji, koristeći se mnogim umjetničkim sredstvima i tehnikama, izražava njezin sadržaj bez obzira bio on povijesnog, znanstvenog ili promotivnog karaktera.
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Poseban naglasak i težište programa rada Visoke poslovne škole UTILUS jest osposobljavanje kadrova za praktičnu primjenu znanja i poslovnih tehnika u svakodnevnoj turističkoj i hotelijerskoj praksi.
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Visoka poslovna škola 'Minerva' u Dugopolju - temeljem dopusnice Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta (KLASA: UP/I-602-04/06-12/00005, URBROJ: 533-07-07-0007 od 13. veljače 2007. godine) - obrazuje polaznike u području menadžmenta informacijskih sustava, odnosno stjecanja znanja o upravljanju informacijskim sustavima te praćenja trendova u razvoju informacijskih tehnologija.
Sporazumom između Sveučilišta Jurja Dobrile iz Pule i Pučkog otvorenog učilišta „Ante Babić“ iz Umaga, dana 27. 05. 2009. godine, ustrojen je dislocirana centar Odjela za ekonomiju i turizam „Dr. Mijo Mirković“ Pula. Centar je započeo s radom akademske 2009/2010 godine.
Lokacija:
Cilj je postići osposobljenost učenika za samostalno i uspješno obavljanje poslova u zanimanju upravni referent.
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Dualni studij, kao najopsežniji i najbolji način inovativnog studiranja u Njemačkoj i Austriji, već više od 40 godina uživa nedvosmislenu podršku gospodarskog sektora i Ministarstva znanosti. Opsežan studij, sadržan u tri godine, uključuje i stručnu praksu. Stručni dualni studiji u Europi su poznati po iznimnoj kvaliteti u razvoju stručnjaka, bilo da se radi o obrazovanju iz ekonomskih područja ili logistike.
Lokacija:
Studijski program četverogodišnjeg prijediplomskog stručnog studija Ekonomije i managementa.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija