Visoka škola - Zagreb
Ukupno: 11
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Studijski program četverogodišnjeg prijediplomskog stručnog studija Ekonomije i managementa.
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Visoka novinarska škola osnivana je radi izvođenja stručnih studijskih programa u skladu sa Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju te Bolonjskom deklaracijom.
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Nastavni program prije diplomskog stručnog studija Poslovne ekonomije omogućuje studentu stjecanje znanja, vještina i alata za obavljanje raznovrsnih poslova i radnih zadataka u svim područjima gospodarskog života.
Lokacija:
Smjer Programsko inženjerstvo daje izobrazbu u programiranju, izradi i održavanju složenih aplikacija i informacijskih sustava.
Lokacija:
Smjer Sistemsko inženjerstvo nudi izobrazbu u projektiranju i održavanju računalnih sustava i mreža.
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Naša je misija suvremenim obrazovnim pristupom omogućiti studentima vrhunsko ekonomsko obrazovanje razvijajući pritom poduzetničke kompetencije neophodne upravljačkim strukturama. Cilj nam je osposobiti studente za uspješno upravljanje malim i srednjim poduzećima. A naša vizija kvalitetom i inovativnim nastavnim procesom osposobljavati studente za praktičnu primjenu poduzetničkih znanja, stručnih vještina i poslovnih tehnika.
Lokacija:
Stručni studij informacijskih tehnologija je studij znanstvenog područja tehničkih znanosti polje računarstvo.
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Završetkom studija na RRiF Visokoj školi, ekonomisti računovodstveno-financijskog smjera bit će osposobljeni za samostalno vođenje poslovnih knjiga malog poduzeća, obrta i neprofitnih organizacija.
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
U suvremenom svijetu, u društvu 21. stoljeća, tržišno komuniciranje pridobiva golemo značenje potvrđujući se kao neizbježni mehanizam-mreža-znanje suvremenog poduzeća i suvremenog čovjeka-potrošača.
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Oblikovanje/dizajn tržišne komunikacije u njezinoj sveobuhvatnosti jest spoj stručnog promišljanja i artizma koji, koristeći se mnogim umjetničkim sredstvima i tehnikama, izražava njezin sadržaj bez obzira bio on povijesnog, znanstvenog ili promotivnog karaktera.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija