Knjige
Ukupno: 27
Lokacija:
Trajanje:
4 godine
Naučimo svirati synthesizer, Deana Mošmondora udžbenik je, namijenjen kako početnicima koji će se u učenje sviranja na synthesizeru upustiti sami tako i onima koji će to učiniti pod vodstvom učitelja.
Elementi fenomenologije ponašanja potrošača / Koncept elektroničkog ponašanja / Tržišna usmjerenost e-poslovanja / Sustavi upravljanja odnosima s klijentima / Skladište podataka / Upravljanje znanjem i poslovna inteligencija / Briga o privatnosti klijenta u e-poslovanju / Ekonomičnost i isplativost upravljanja odnosima s klijentima / Tehnologija na pomolu Web-usluge
Na jednom mjestu ćete pronaći sve o vrstama, utvrđivanju vrijednosti, obračunima i propisanim izvješćima za ostvarene primitke u naravi.
Neka Vas neophodne informacije poštede neugodnosti prilikom otkazivanja ugovora o radu.
Uz pomoć brošure koja Vas vodi kroz standardnu metodologiju pripreme projekata za predpristupne fondove EU napisat ćete uspješan projekt i osigurat ćete potrebna sredstva.
U sklopu publikacije dan je pregled projekata koji su provedeni ili koji se trenutno provode, uključujući informacije o općem i/ili specifičnim ciljevima, glavnim aktivnostima, partneru te vrijednostima projekta.
Brošura će Vas upozoriti na sve obveze, zakonske regulative i sankcije te Vam dati sve potrebne informacije pri zapošljavanju i radu stranih državljana u Republici Hrvatskoj!
Svakodnevne aktivnosti organizacija civilnog društva, karakteriziraju različiti oblici komuniciranja.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija