Pravo i management
Ukupno: 14
Želite li jednostavno, brzo i bez nepotrebnog stresa sklopiti ugovor? Sažetak svih aktualnih ugovora na jednom mjestu. U tiskanom i interaktivnom obliku na besplatnom CD-ROM-u!
Priručnik prikazuje cjelokupan proces prikupljanja sredstava, od prve ideje i svih elemenata o kojim treba voditi računa prilikom prikupljanja sredstava do praćenja uspješnosti.
Pisanje prijedloga projekta je dominantna tehnika prikupljanja sredstava za neprofitni sektor.
Neka Vas neophodne informacije poštede neugodnosti prilikom otkazivanja ugovora o radu.
Uz pomoć brošure koja Vas vodi kroz standardnu metodologiju pripreme projekata za predpristupne fondove EU napisat ćete uspješan projekt i osigurat ćete potrebna sredstva.
U sklopu publikacije dan je pregled projekata koji su provedeni ili koji se trenutno provode, uključujući informacije o općem i/ili specifičnim ciljevima, glavnim aktivnostima, partneru te vrijednostima projekta.
Brošura će Vas upozoriti na sve obveze, zakonske regulative i sankcije te Vam dati sve potrebne informacije pri zapošljavanju i radu stranih državljana u Republici Hrvatskoj!
Svakodnevne aktivnosti organizacija civilnog društva, karakteriziraju različiti oblici komuniciranja.
Budite upućeni u radno pravne odnose i budite sigurni u pravilnost sklopljenih ugovora te Vaših prava i obveza.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija