Knjige
Ukupno: 27
Budite upućeni u radno pravne odnose i budite sigurni u pravilnost sklopljenih ugovora te Vaših prava i obveza.
Sadržaj priručnika temelji se na priručnicima koje je razvila međunarodna organizacija United Nations Center for Human Settlements (Habitat).
Priručnik je ciljano napravljen kako bi se ohrabrili svi potencijalno zainteresirani predstavnici organizacija civilnog društva/institucija koji žele prijaviti projekte onim donatorima koji zahtjevaju primjenu metodologije upravljanja projektnim ciklusom koja uključuje korištenje logičke matrice pri pripremi projektnih prijedloga.
Pronađite na jednom mjestu odgovore na sve probleme vezane uz zapošljavanje, zakonske regulative, obračune i knjiženja te izvještavanja o troškovima zaposlenika.
Publikacija daje prikaz rezultata Istraživanja uključenosti građana u civilne inicijative u zajednici kroz volonterski rad provedenog 2006. godine na području Primorsko-goranske županije.
Zapošljavanje invalida se potiče olakšicama, poticajima i sufinanciranjem, saznajte kojima i zapošljavajte osobe s invaliditetom!
Brošura donosi informacije što se smatra ozljedama na radu, koja su prava utvrđena zakonom, te preporuke poslodavcu u takvim situacijama!
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija