Tjedne radionice opuštanja

Lokacije
Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce
Albaharijeva 2
10000 Zagreb
Tel: 01/3837-873
Fax: 01/3837-908
Kontinuirane radionice opuštanja i energetiziranja omogućavaju Vam da se barem jednom tjedno u potpunosti posvetite sebi, svom duhu.

Na radionicama se vođenim vježbama otpuštanja oslobađate napetosti i smanjujete ju, otpuštate stres, sudjelujete u vođenim meditacijama, vizualizacijama, individualnim i grupnim metodama pokreta i drugim tehnikama opuštanja. Koristite tehnike koje pune duh i tijelo energijom i samopouzdanjem.

Vježbe Vam omogućavaju da dolazite u kontakt sa unutrašnjom snagom, mirom i sigurnošću. Zato ih nazivamo i Beauty tretman za dušu!

Radionice opuštanja omogućavaju Vam da se jednom tjedno u potpunosti posvetite sebi.
Vođene vježbe, tehnike disanja, pokreti i opuštajuće vizualizacije otpuštaju nagomilani svakodnevni stres poslovnog i privatnog življenja, donose trenutno olakšanje i popuštanje napetosti, te Vam omogućuju da se ispunite mirom i revitalizirajućom energijom. Radionice opuštanja potiču kvalitetniji unos kisika u tijelo, poboljšanje cirkulacije, eliminaciju toksina i mliječne kiseline, te uspostavu prirodne psihičke i fizičke ravnoteže organizma i prevenciju zdravstvenih teškoća. Ovaj pristup na optimalan način duboko opušta, potiče kreativnost i obnavlja unutrašnju snagu i harmoniju.

Važno je i dragocjeno da pažnju posvećujemo svom tijelu, uključujemo se u različite tečajeve, fitness centre, vježbamo, neki imamo sreću da odlazimo i u Wellness centre i kažemo «zdrav duh u zdravom tijelu». Nastavimo misliti na tijelo i istovremeno postavimo pitanje što je sa duhom i našom psihom? Važno je uključiti i jedno i drugo. Postaje prepoznato da su često u podlozi raznih teškoća i oboljenja neodrađeni stresovi, nakupljene napetosti, tjeskoba i stres svakodnevnog života te da su mnoge bolesti psihosomatske prirode. Također, jureći kroz život kao da ponekad zaboravimo njegovati svoju dušu.

Danas se sve više govori o blagotvornom djelovanju meditacije i drugih tehnika opuštanja. Pri tome je važno ne shvatiti meditacije «zdravo za gotovo» već imati na umu da opuštanje bez otpuštanja nije dovoljno a može biti i štetno. Ako ništa ne činimo sa stresom, već se odmah krenemo opuštati, stres se nerijetko postupno smješta negdje u našem tijelu. Stoga na ovim radionicama naglašavamo važnost otpuštanja i opuštanja. Razliku ćete usvojiti tijekom rada.

Tehnike koje koristimo i uvježbavamo osim ugodniji i opušteniji svakodnevni život omogućavaju i:

- otpuštanje stresa
- psihološko i duhovno jačanje pojedinca i postupno smanjivanje budućeg stresa
- svladavanje treme i uspješan javni nastup
- dodatno osnaživanje za kvalitetniji svakodnevni život
- oslobađanje sposobnosti i produktivnost čovjeka
- dodatno jačanje volje i osjećaja kontrole
- bolju koncentraciju
- osjećaj unutrašnje snage.

ZA TVRTKE I ORGANIZACIJE mogu se organizirati jednokratne i kontinuirane radionice za zaposlenike.

Zbog efekta procesa otpuštanja stresa i psihološkog opuštanja, radionice postupno omogućavaju veću produktivnost zaposlenika kao i veći osjećaj zadovoljstva na poslu.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne