Brzo čitanje i učenje
Ukupno: 22
Izaberite grad:    Zagreb   Osijek   Split   Karlovac   Rijeka   Križevci  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
15 školskih sati
ilj je ubrzati 3 do 5 puta čitanje stručnih tekstova, razviti koncentraciju u svrhu povećanja produktivnosti poslovnog procesa i povećati memorijsko polje i pamčenje usvojenih podataka
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Brzo čitanje (POWER READING) je metoda koja pospješuje brzinu čitanja najmanje tri do pet puta u odnosu na standardno čitanje i omogućuje da se u znatno kraćem vremenu usvoji pročitana građa, uštedi vrijeme te poboljša uspjeh kako u školi ili na fakultetu tako i u poslu.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Tehnika stvaranja umnih mapa (Mind mapping) razvija umne sposobnosti, kreativnost i omogućuje da se prepozna bitna informacija i povezuju važne pojedinosti.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Na seminaru brzog čitanja i ubrzanog učenja pomoću „Mind mapping“ metode (izrade mentalnih mapa), kroz opuštajuće i zabavne vježbe učimo kako iskoristiti potpuni potencijal vašeg mozga i to potičući rad desne polutke koja je zadužena za kreativnost, imaginaciju, slike i asocijativno mišljenje.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Najčešći problem kod klasičnog načina čitanja je gubitak koncentracije nakon vrlo kratkog vremena čitanja ili učenja. Taj fenomen može se uočiti dok očima pratimo tekst, a misli su nam na drugom mjestu - u mašti. Nismo fokusirani na ono što čitamo.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Sjetite se kako ste tijekom djetinjstva radoznalo promatrali svijet oko sebe i bez napora usvajali vještine i znanja za život. Krenuvši u školu učenje postupno postaje neugoda, zamor i odgađanje. Većina nas, tijekom školovanja usvojilo je neprilagođen način učenja, tzv. „bubanje“ ili „štrebanje“ napamet.
Lokacija:
Trajanje:
Jedan, dva ili tri dana po 8 nastavnih sati
Za razliku od drugih dostupnih tečajeva na hrvatskom tržištu primarno usmjerenih na čitanje beletristike, HalPet obraća posebnu pozornost ina tehniku čitanja poslovnih izvora podataka.
Lokacija:
Kada bi uvećali brzinu čitanja za 400-500 %, kada bi uvećali razumijevanje pročitanog te razvili super memoriju, možete li se složiti da bi to u velikoj mjeri utjecalo na poboljšanje kvalitete vašeg života?
Lokacije:
Brzo čitanje ili Power reading / Mind reading metoda je koja pospješuje brzinu čitanja i pomaže vam da u daleko kraćem vremenu kroz ubrzano čitanje usvajate školsko gradivo te poboljšate svoj uspjeh u školi, na fakultetu ili kroz posao u svakodnevnom životu.
Lokacija:
Trajanje:
16 sati
Zamislite da možete pročitati knjigu od 100 stranica za 20 do 30 minuta i uz to povećati koncentraciju i uvećati razumijevanje pročitanog!
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija