Tečajevi - EdukaCentar - ustanova za obrazo...
Ukupno: 5
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Na seminaru brzog čitanja i ubrzanog učenja pomoću „Mind mapping“ metode (izrade mentalnih mapa), kroz opuštajuće i zabavne vježbe učimo kako iskoristiti potpuni potencijal vašeg mozga i to potičući rad desne polutke koja je zadužena za kreativnost, imaginaciju, slike i asocijativno mišljenje.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Najčešći problem kod klasičnog načina čitanja je gubitak koncentracije nakon vrlo kratkog vremena čitanja ili učenja. Taj fenomen može se uočiti dok očima pratimo tekst, a misli su nam na drugom mjestu - u mašti. Nismo fokusirani na ono što čitamo.
Lokacije:
Ugodno provedite svoje slobodno vrijeme u međusobnom druženju, zabavite se, unaprijedite znanje te izrazite kreativnost na jezičnim i informatičkim radionicama.
Lokacije:
Za sve zaljubljenike u more i jedrenje bez obzira na godine EdukaCentar u suradnji sa Hvar Adventure-om organizira školu jedrenja.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Sjetite se kako ste tijekom djetinjstva radoznalo promatrali svijet oko sebe i bez napora usvajali vještine i znanja za život. Krenuvši u školu učenje postupno postaje neugoda, zamor i odgađanje. Većina nas, tijekom školovanja usvojilo je neprilagođen način učenja, tzv. „bubanje“ ili „štrebanje“ napamet.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija