Jantar - škola stranih jezika

Kategorije
Kontakt podaci
Jantar d.o.o.
OŠ Knez Trpimir
21213 Kaštel Gomilica
Tel: 021/370-477
Fax: 021543-509
Šimićeva 70
21000 Split
Tel: 021/370-477
Fax: 021/543-509
Pujanke 24a
21000 Split
Tel: 021/377-284
Najveća vrijednost škole Jantar su obrazovani i visokomotivirani profesori koji s mnogo ljubavi i predanosti prenose svoja znanja svima koji žele naučiti ili unaprijediti znanje stranih jezika.

Moto škole je PODUČAVAJMO SA SRCEM, jer je cilj pridobiti povjerenje učenika i razviti ljubav prema učenju stranih jezika. Zadaća Jantarovih profesora je prepoznati individualne potrebe polaznika i prilagoditi nastavni plan i metode rada potrebama pojedinca i grupe.

Škola trenutno zapošljava desetak diplomiranih profesora engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog, španjolskog i ruskog jezik i izvorne govornike za engleski, njemački, francuski i španjolski jezik. Svi nastavnici se odlikuju visokom stručnošću, entuzijazmom i spremnošću da se kontinuirano usavršavaju i usvajaju nova znanja i vještine podučavanja.

Radi usvajanja zajedničkih nastavnih standarda u Jantaru se provodi kvalitetan mentorski sustav koji se temelji na kontinuiranoj razmjeni metodičkih, didaktičkih i jezičnih znanja i organiziraju redovni sastanci na kojima se u atmosferi otvorenog dijaloga razmjenjuju praktična iskustva i iznose prijedlozi za unapređenje nastave.

Nastavnici redovno održavaju konzultacije s polaznicima škole i surađuju s roditeljima kako bi ostvarili što bolje rezultate učenja jezika.

MISIJA I VIZIJA

Naša misija je suvremenim pristupom i metodama učenja stranih jezika uvesti svoje polaznike u svijet bez jezičnih granica. To postižemo ustrajnim razvijanjem i prenošenjem znanja i umijeća usmene i pismene komunikacije na stranim jezicima.

Jezična kompetencija naših polaznika, njihovi uspjesi u polaganju međunarodnih ispita i samopouzdanje u komuniciranju na stranim jezicima su naš cilj i mjerilo uspješnosti škole.
Misiju ostvarujemo i izgradnjom dugoročnog povjerenja, prijateljstva i suradnje s našim polaznicima, koja se nastavlja i nakon završetka njihova obrazovanja u Jantaru.