Strani jezici - Jantar - škola stranih jezika
Ukupno: 13
Lokacija:
Individualni tečaj se potpuno prilagođava poslovnim i privatnim obvezama polaznika.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Program i nastavni planovi ovih tečajeva su istovjetni standardnim Jantarovim tečajevima određenog stupnja, ali se nastava odvija tijekom jutarnjih sati, uz vrlo stimulativnu cijenu.
Lokacija:
Trajanje:
60 sati
Konverzacijski tečaj je namijenjen polaznicima koji već vrlo dobro vladaju jezikom, a na ovom tečaju jezik dodatno usavršavaju. Velika pažnja se posvećuje pravilnom izgovoru, jezičnim finesama te ispravljanju sintakse, tzv. negativnog transfera iz materinjeg jezika.
Lokacija:
Tečajevi pripreme za međunarodne ispite namijenjeni su onima koji žele studirati strane jezike u zemlji, studirati ili raditi u inozemstvu ili im zbog napredovanja u poslu treba potvrda o znanju stranog jezika.
Lokacije:
Trajanje:
68 sati
Tečajevi za mladež su namijenjeni srednjoškolcima i sadržajem prilagođeni njihovim potrebama i interesima.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Odrasli polaznici mogu birati različite vrste tečajeva stranih jezika, od općih do stručnih, jednosemestralnih u trajanju od 70 nastavnih sati do ubrzanih u trajanju od 30 nastavnih sati, a organizira se i individualna nastava za polaznike koji se ne mogu uključiti u jedan od redovitih tečajeva.
Lokacije:
Trajanje:
68 sati
Program za predškolsku djecu podrazumijeva učenje stranog jezika kroz igru, priče, brojalice, crtanje, pjevanje, plesanje i glumu.
Lokacije:
Trajanje:
68 sati
Program đačkih tečajeva prilagođen je uzrastu djece i osmišljen tako da sustavno razvija i usavršava njihove jezične vještine: slušanje, govorenje, čitanje i pisanje.
Lokacija:
Trajanje:
60 sati
Tečajevi za poslovne ljude i tvrtke su sadržajno i organizacijski prilagođeni zahtjevima tvrtke ili zaposlenika.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Tečajevi za strance koncipirani su tako da kroz obradu različitih tema polaznik usvaja potreban rječnik, konverzacijske sposobnosti i potrebne gramatičke kategorije kako bi nesmetano komunicirao na hrvatskom jeziku.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija