Besplatni seminar „Osnivanje i upravljanje malim poduzećem“

EXCEL EDUCA Ustanova za obrazovanje odraslih iz Osijeka i RRiF učilište za poduzetništvo iz Zagreba, prošli su na EU natječaju s projektom LOKOMOTIVE, te Hrvatskoj daruju atraktivan i besplatan seminar za 56 polaznika, po 28 u Zagrebu i istočnoj Hrvatskoj.


EUROPSKA ZAJEDNICA, EXCEL EDUCA I RRIF VAS POZIVAJU DA SE PRIKLJUČITE PROJEKTU LOKOMOTIVE

UPISI NA BESPLATAN SEMINAR u Osijeku i Zagrebu
„Osnivanje i upravljanje malim poduzećem“

Razvoj projektne ideje bio je ponukan vrtoglavim povećanjem nezaposlenosti i smanjenjem poduzetničkih aktivnosti.

Boljitak donose LOKOMOTIVE

Poduzetnici su lokomotive koje vuku naprijed i cijeloj zajednici donose konkretan napredak i boljitak. Stvarajući proizvode i usluge, poduzetnici nezaposlenima stvaraju radna mjesta, onima već uposlenima pružaju napredak u struci, a državi osiguravaju izvor prihoda. Poduzetnik, bio on mali ili veliki, bavio se poljoprivredom ili sofverom, ide naprijed, stvara novu vrijednost i otvara radna mjesta.

Cilj projekta je povećanje poduzetničkih aktivnosti i jačanje poduzetničke klime, te stvaranje veće samouvjerenosti u vlastite poduzetničke sposobnosti. EU projekt LOKOMOTIVE vođen je idejom o stvaranju nove generacije ljudi koji će u svojim zajednicama postati nove lokomotive razvoja poduzetništva i gospodarstva.

Želimo doprinijeti i da se percepcija poduzetnika i poduzetništva promijeni na bolje. Biti poduzetnik, lokomotiva, jest zanimanje, ali i stanje svijesti. To je zanimanje koje sve pokreće i od kojega sve kreće.

Besplatni seminar „Osnivanje i upravljanje malim poduzećem“

Projekt LOKOMOTIVE donosi seminar, u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa verificiran pod nazivom „Osnivanje i upravljanje malim poduzećem“.

Seminar traje 150 školskih sati i s nastavom započinje 26.4. o.g. Kvalifikacija se upisuje u radnu knjižicu. Sadrži 9 nastavnih cjelina, kroz koje će se polaznicima pružiti konkretne informacije i odgovore na pitanja: tko može postati poduzetnik, kako osnovati poduzeće ili obrt, kako planirati, kako naći kupca i prodati proizvod ili uslugu, kako upravljati financijama, što poduzetnik mora znati o računovodstvu, a što o porezima, itd...

Svi predavači su i iskusni gospodarstvenici koji će svoja teoretska znanja, ali i praktična iskustva prezentirati na konkretan, jednostavan i zanimljiv način. Polaznike će uvjeriti i u ono najvažnije: da bi se postalo poduzetnikom, ne mora se biti niti natprosječno pametan, niti bogat. Treba krenuti i učiti! Biti uporan. I poštivati stav kojeg je Sir Winston Churchill izrekao u svom čuvenom i najkraćem govoru od samo 6 riječi: « Nikada... nikada... nikada... Nikada nemojte odustati ! « 

Kako se upisati na besplatni seminar?

EXCEL Educa Vas poziva da se prijavite na projekt LOKOMOTIVE, seminar osposobljavanja za poslove osnivanja i upravljanja malim poduzećem (više na www.excel.hr). Seminar je BESPLATAN, a uključeni su i putni troškovi za polaznike iz istočne Slavonije koji ne žive u Osijeku.

U program osposobljavanja za osnivanje i upravljanje malim poduzećem mogu se upisati osobe s navršenih 19 godina života i završenom najmanje srednjom školom. Odabir će izvršiti odbor sastavljen od članova RRiFa i EXCEL Educe, na temelju kvalitete prijave, motivacijskog pisma i budućih ciljeva polaznika. Prednost pri odabiru davat će se:

  • nezaposlenim osobama
  • osobama koje su pokrenule vlastito poduzeće u razdoblju ne dužem od dvije godine prije krajnjeg roka za prijavu na ovaj poziv
  • ženama.

PRIJAVE JE MOGUĆE NAPRAVITI NA INTERNETSKIM STRANICAMA USTANOVA:
www.excel.hr (za područje istočne Slavonije)
www.rrif.hr (za područje Zagreba)

PRIJAVA TREBA BITI ON-LINE

Dodatne informacije na telefon 031/204-500.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija