Oni su mali, ali su veliki...

...odnosno hoću reći, nisu više mali, ali su dosta veliki da ne budu mali. Polemike oko važnosti veličine, vječne su. Ako je nekada bilo IN imati sve veliko - automobil, kuću, tvrtku, namještaj…, sada je to totalno OUT. Moderna vremena zahtijevaju alternativna rješenja, koja su fleksibilna, i samo na prvi pogled izgledaju malo, ali omogućavaju mnogo više od onih velikih.

Treba mi manji auto, ali da je brz, ima puno iskoristivog prostora i da ga lako mogu parkirati u gradu. Ili: prodajem ovu veliku kuću koju ne mogu nikako zagrijati i vječno traži dodatna ulaganja. Pa zatim: radio bih u nekoj modernoj tvrtki, koja ima nove ideje, ulaže u nove mogućnosti, gdje nisam samo sputani i frustrirani "kotačić" u sustavu koji se teško pokreće. Ovo su neke od izjava s kojima se sve češće susrećemo, a možda se i sami pronalazite u nekoj od njih. Ništa čudno, jer moderna vremena odbacuju goleme i trome sustave i rješenja, bez obzira na što se oni odnosili - od automobila do namještaja, od posla do telekom operatera.

Vremena se mijenjaju. Ono što je nekada bilo dolje, penje se u visine. Veliki s vrha, propadaju. No, kako to izgleda u našem okruženju? Veliko je sve teže i financijski zahtjevnije održavati. Tradicionalni sustavi imaju ograničenu mogućnost kvalitetne komunikacije i brzine reagiranja. Velikom nedostaje fleksibilnost, mogućnost promjene, prilagodbe, kombiniranja.

Alternativa je IN

Svatko tko je ikada pokušao, zna - najteže je promijeniti se. Zbog toga su nova, alternativna rješenja u prednosti. Očito je to i na primjeru poslovnog svijeta. Nove, alternativne tvrtke su fleksibilnije, bolje organizirane i donose uvijek nove, svježe ideje, proizvode i usluge. Usmjeravaju se na korisnika i na njegove potrebe. Interno puno bolje komuniciraju i stvaraju kvalitetnije okruženje za poslovno napredovanje. Operativne poslove prepuštaju outsourcing kompanijama. Imaju još puno prostora za rast. Najvažnije od svega - nemaju prilike za pogreške.

Lideri za budućnost

Jedna od vodećih alternativnih telekomunikacijskih tvrtki u Europi, Tele2, od početka svoje prisutnosti na hrvatskom tržištu ulagala je u suvremene, IP bazirane tehnologije.  Rezultat toga je FER žig za najbržu 3G mrežu u Hrvatskoj, te preko 110.000 prenesenih brojeva u Tele2 mrežu. No, tu nije kraj, Tele2 uvijek daje više, pa i duplo. Duplomanija traje i dalje; u nastavku svoje Duplo akcije i dalje daruju dvostruko više prometa svim korisnicima koji prenesu broj u Tele2 mrežu i to tijekom 12 mjeseci. Akcija se odnosi na sve; svi pretplatnici koji prenesu broj ostvaruju pravo na dvostruko više usluga za istu cijenu, a prepaid korisnicima na svaku prvu nadoplatu Tele2 daruje 50 kuna i to u trajanju 12 mjeseci po prijenosu broja.

 Postojeći korisnici nadoplatom računa na bonove putem web shopa ostvaruju bonus duple nadoplate od 25 kuna, a oni koji još nisu preporučamo kupovinu start paketa s telefonom u web shopu po povoljnijim cijenama.

Čemu čekati? Slijedite moćne "malene" i osvojite budućnost.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija