Svladajte internetsku društvenu mrežu Twitter

Tweetokracija, prva specijalizirana radionica za profesionalno korištenje društvene mreže Twitter održati će se u Zagrebu, u Poslovnom centru VMC 5. studenog 2009.

Pokretači i predavači prve ovakve radionice u regiji, Ivan Brezak Brkan i Pedja Pušelja “Blogowski”, stručnjaci su za internet marketing i poslovanje koji već godinama pomažu pojedincima i tvrtkama svladati internetsku sferu i društvene medije poput Facebooka, Twittera, itd.

"Trend" koji traje… godinama

Po istraživanju analitičke kuće Nielsen, društvena mreža Twitter najbrže je rastuća društveni mreža na svijetu, s povećanjem od 1382 posto iz 2008. u 2009. U SAD-u tvrtke poput New York Timesa i Microsofta već odavno koriste Twitter. U Hrvatskoj tvrtke ga tek počinju otkrivati, primjerice Microsoft WinDays ili Epson.

Kupci i korisnici su na Twitteru, a brendovi?

Iako novinari, marketinški i PR stručnjaci, menadžeri i blogeri polako uče kako koristiti Twitter pravilno, tehničko znanje nije dovoljno za konkurentno iskorištavanje novih medija, posebice Twittera. Upravo su uspjehom Twittera u stručnim medijima i počele rasprave o tzv. "real time" webu odnosno internetu u stvarnom vremenu.

Tweetokracija je namijenjena medijskim i marketinškim stručnjacima, točnije: marketinškim profesionalcima koji žele koristiti najnoviju generaciju društvenih mreža u radu s klijentima ili kriznom PR-u; novinarima i blogerima koji svoje teme mogu nalaziti I istraživati putem Twitttera; ali i poduzetnicima i menadžerima koji žele poboljšati svoje internetsko poslovanje, komunicirati s klijentima ili promovirati svoje proizvode i usluge.

Na radionicu Tweetokracija možete se prijaviti na www.tweetokracija.com.
 

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija