Voditelj ureda

Lokacije
Poslovna izvrsnost d.o.o.
Ulica grada Mainza 21
10000 Zagreb
Tel: 01/4500-030
Fax: 01/4500-041
Strossmayerova 13/I
51000 Rijeka
Tel: 051/377-444
Fax: 051/377-445
Nakon završetka programa, polaznici će biti osposobljeni za zahtjevno zanimanje voditelja ureda te će svojim specijaliziranim znanjima i vještinama postati benchmarkeri za svoje kolege.

VODITELJ PROGRAMA: Tijana Emling

ZAŠTO ŠKOLOVANJE ZA VODITELJA UREDA?
Svaki suvremeni ured, bez obzira na veličinu, treba udovoljiti mnogobrojnim željama sve zahtjevnijih internih i eksternih klijenata. Kompetentna komunikacija, brzo i temeljito izvršavanje zadataka prvi i svaki idući put, samo su neki od izazova koji se postavljaju pred današnje voditelje ureda/office-menadžere. Stoga današnja razina znanja više nije dovoljna – samo najbolje je dovoljno dobro! Potrebne su nove vještine koje se dinamično razvijaju i koje je potrebno svladavati u hodu. Klasične obrazovne institucije teško mogu pratiti tu dinamiku koju za vas prati naš suvremeni program.

ŠTO VODITELJI UREDA TREBAJU ZNATI?
Od voditelja ureda očekuju se (gotovo) čuda – počevši od besprijekorne kulture poslovnog komuniciranja preko brzog rješavanja najsloženijih situacija do snalaženja u najzahtjevnijim protokolarnim situacijama. Takvi zahtjevi podrazumijevaju kontinuirano obrazovanje koje slijedi suvremene trendove. Uz osnove uredskog poslovanja, polaznici će upoznati i finese koje „čine savršenstvo“. To su primjerice organizacijska struktura i ponašanje, hrvatski standardni jezik i poslovna korespondencija, pravila govornog i poslovnog bontona, upravljanje uredom, prezentacijske vještine, priprema poslovnih sastanaka, poslovni protokol, poslovno odijevanje...

TKO ĆE IH NAUČITI?
Svoja stručna, najčešće i znanstvena – ali nadasve operativna znanja – polaznicima će prenijeti predavači s višegodišnjim iskustvom iz konkretnog područja. Riječ je o eminentnim predavačima čija je najveća vrijednost u tome što su praktičari, tj. žive u stvarnom svijetu gospodarstva te prenose svoja najbolja iskustva polaznicima naših seminara.

ŠTO POSLIJE SVEGA?
Nakon završetka programa, polaznici će biti osposobljeni za zahtjevno zanimanje voditelja ureda te će svojim specijaliziranim znanjima i vještinama postati benchmarkeri za svoje kolege. Specijalizirana znanja i vještine potrebne u ovoj profesiji, a koje će naši polaznici tijekom polaska programa steći, postat će njihova nenadmašna konkurentska prednost i dobitna kombinacija za uspjeh u karijeri voditelja ureda/office-menadžera.

STRUKTURA KOLEGIJA

Poslovno tajništvo
Tijana Emling

Upravljanje uredom i uredsko poslovanje
Tijana Emling

Poslovna komunikacija u tajništvu
mr.sc. Jelena Vlašić Duić
Tijana Emling

Hrvatski jezik i poslovna korespondencija
mr.sc. Jelena Vlašić Duić

Govorni bonton
mr.sc. Jelena Vlašić Duić

Upravljanje sastancima
Tijana Emling

Umijeće prezentiranja
Tijana Emling

Upravljanje uredom i MS office
Petar Vajdić

Osnove menadžmenta
Danijela Husinec
Žarko Vorkapić

Osobni, poslovni i korporativni imidž
Tijana Emling

Protokol
mr.sc. Amelia Tomašević

Poslovni engleski
Mirna Linčir Lumezi

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: da
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: da
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne