Osobni razvoj
Ukupno: 325
Izaberite grad:    Zagreb   Osijek   Rijeka   Zadar   Karlovac   Varaždin  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
30 sati
Obrt je, u smislu Zakona o obrtu, samostalno i trajno obavljanje dopuštenih gospodarskih djelatnosti od strane fizičkih osoba sa svrhom postizanja dobiti koja se ostvaruje proizvodnjom, prometom ili pružanjem usluga na tržištu.
Lokacija:
Pripremite se za opušteni porođaj bez stresa i pun zadovoljstva. Pažljivo osmišljen program pomaže vama i vašem partneru da doživite radost ugodnog rađanja. Naučit ćete kako da opustite svoje tijelo i oslonite se na urođenu mudrost tijela koje rađa te tako potaknete prirodne relaksanse u svom tijelu i smanjite, ili u potpunosti izbjegnete neugodu i potrebu za lijekovima.
Lokacija:
Trajanje:
10 školskih sati
Cilj je ovladati svim fazama planiranja i djelovanja, uspostaviti optimalnu iterakciju između grue, pojedinca i voditelja, naučiti upravljati vremenom u procesu planiranja, naučiti djelovati i pregovarati u promjenama
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Svrha seminara je približiti računovodstvo poduzetniku, upoznati ga s logikom računovodstvenog sustava i računovodstvenog procesa.
Lokacija:
Trajanje:
6 sati
Tehnike samohipnoze izvrstan su način opuštanja i smanjivanja stresa, a pomažu nam i u poboljšanju i održavanju zdravlja. Naučite jednostavne tehnike samohipnoze koje će vam pomoći da smanjite stres, da si pomognete u rješavanju problema i svladavanju neželjenih navika - da se opustite i budete zdraviji i zadovoljniji.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Primjena Modela univerzalne izvrsnosti - MUI
Lokacija:
Trajanje:
3 sata
Radionica je ponajprije namijenjena roditeljima čija djeca po prvi put kreću u vrtić ili jaslice, no korisna je i roditeljima čija djeca već pohađaju vrtić. Cilj radionice je jačanje roditeljske kompetencije i samopouzdanja u novim situacijama.
Lokacija:
Trajanje:
40 sati
Cilj poslovnog subjekta je ostvarivanje i povećanje dobiti. Na taj cilj svakodnevno utječu prihodi, rashodi i troškovi. Kontrola efikasnosti upravljanja pojedinim dijelovima imovine kao i cijelim poslovnim procesom prioritetan je zadatak svakog poslovnog subjekta.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Ovaj program predstavlja kvalitetnu nadogradnju osnovnim knjigovodstvenim znanjima. Za upis i praćenje nužno je predznanje, obrađuje specifičnosti (a ne osnove) računovodstava pojedinih djelatnosti. Upis u radnu knjižicu.
Lokacije:
Trajanje:
4 sata
Riječ LEADERSHIP čini 10 slova, a svako slovo predstavlja jednu tajnu leadershipa. Kroz interaktivni seminar otkrivaju se i obrađuju tajne leadershipa „slovo-po-slovo“.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija