In house tečajevi poslovne komunikacije

Lokacije
Sokrat d.o.o.
Kneza Borne 16
10000 Zagreb
Tel: 01/4923-400, 091/2177-722
Fax: 01/4572-259
Sokrat organizira in-house tečajeve poslovne komunikacije za engleski, njemački, francuski, talijanski, španjolski, portugalski, ruski i hrvatski za strance.

U suvremenom svijetu, na tržištu rada koje poprima globalne karakteristike i uz sve brži ritam razmjene informacija, znanje stranih jezika, naročito engleskog, a u posljednje vrijeme sve više i ruskog, više nije prednost već apsolutna nužnost. Poslovni svijet ne priznaje jezične barijere. Nepoznavanje stranih jezika sužava mobilnost i mogućnost izbora na globalnom tržištu rada. Istovremeno, poslovni ljudi u nastojanju da što kvalitetnije usklade brojne poslovne i obiteljske obveze sve teže uspijevaju naći vrijeme da se uistinu posvete učenju stranih jezika. Nepredvidive obveze, duže radno vrijeme, veća razina odgovornosti – sve su to prepreke sustavnom, koncentriranom učenju stranih jezika.

Osim toga, nastavni materijali neprilagođeni poslovnom okruženju ili učenje u skupini zajedno s mlađim, neopterećenim ljudima koji učenju stranih jezika mogu posvetiti daleko više vremena i time postizati bolje rezultate često zna biti demotivirajuće te negativno utjecati na uspješnost procesa učenja. Svjesni nužnosti znanja stranih jezika za opstanak u globalnom svijetu i izazova učenja u iznimno stresnom poslovnom okruženju, razvili smo poseban nastavni program koji svojim sadržajima i metodikom rada omogućuje poslovnim ljudima da se usredotoče na ciljane segmente poslovnog komuniciranja i u što kraćem roku ovladaju potrebnim znanjima.

Za poslovne ljude pripremili smo niz posebnih tematskih cjelina koje relevantnošću vokabulara i jezičnih konstrukcija vjerno dočaravaju tipične poslovne situacije. Ovakvim pristupom moguće je u kratkom roku učinkovito ovladati nužnim znanjima i vještinama za kvalitetnu komunikaciju i pregovaranje sa stranim poslovnim partnerima i suradnicima.

U želji da svojim polaznicima, poslovnim ljudima, još više izađemo u susret omogućavajući im da lakše rasporede poslovne obveze, već niz godina održavamo tečajeve i u tvrtkama. Nastava se uglavnom odvija prije ili poslije radnog vremena, u malim grupama i s naglaskom na poslovnoj komunikaciji. Prije početka tečaja u razgovoru s polaznicima pažljivo određujemo područja na koja ćemo se usredotočiti u skladu sa specifičnim potrebama poslovne komunikacije (prezentiranje, pregovaranje, korespondencija i sl. ) i s obzirom na područje djelovanja tvrtke. Sa zadovoljstvom možemo istaknuti da nam je veliki broj hrvatskih i međunarodnih tvrtki i organizacija iz raznih sektora već ukazao svoje povjerenje.
 

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: da
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne