Edmond's Community College, SAD

Lokacije
BHV d.o.o.
Trg kralja Tomislava 17/II
10000 Zagreb
Tel: 01/4812-200
Fax: 01/4819-200
Škola Edmonds Community College smještena je na dvadeset minuta sjeverno od Seattlea, jednog od američkih vodećih poslovnih i kulturnih centara.

Svojim međunarodnim učenicima nudi dvogodišnje programe koji vode do baccalaureaus diplome, program učenja engleskog kao drugog jezika, program završavanja srednje škole, te različite profesionalne programe i certifikate.

High School Completion program

Tijekom programa učenici se upoznaju sa Američkom kulturom i prikupljaju bodove koji će im pomoći pri upisu na fakultet. Program je namijenjen učenicima od 16 godina i više, a koji još uvijek nisu maturirali. Nastavni plan i trajanje programa svakog polaznika kreira se individualno s obzirom na njegovo prijašnje obrazovanje.

Na kraju programa učenici dobivaju srednjoškolsku diplomu države Washington koja je priznata na svim fakultetima u SAD-u. Predmeti koje uključuje srednjoškolska diploma države Washington su engleski, matematika, društvene znanosti, biologija, umjetnost, tjelesna kultura te različiti izborni predmeti.

Tijekom cijele školske godine učenicima je na raspolaganju profesionalni savjetnik koji im pomaže pri odabiru fakulteta i daljnjeg puta obrazovanja. Studenti tijekom programa mogu paralelno pohađati program Transfer Degrees, te na taj način stjecati bodove za baccalauraeaus diplomu na studiju koji planiraju upisati.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne