EAC - Ramsgate, St Lawrence College, Velika Britanija

Lokacije
BHV d.o.o.
Trg kralja Tomislava 17/II
10000 Zagreb
Tel: 01/4812-200
Fax: 01/4819-200
EAC Ramsgate ljetna škola je locirana na prestižnom St Lawrence College. St Lawrence College nudi siguran i miran kampus sa odličnim izvan nastavnim aktivnostima. College je udaljen kratkom šetnjomm od obale i od centra grada.

St Lawrence College nudi siguran i miran kampus sa odličnim izvan nastavnim aktivnostima.
Dolazak na odredište trebate planirati u nedjelju, a tečaj počinje svaki ponedjeljak. Povratak trebate planirati u subotu nakon završetka tečaja.
Ljetni tečaj uključuje 15 sati tečaja tjedno koji je podijeljen u 20 lekcija, svaka po 45 minuta. Tečajevi se fokusiraju na aktivnosti engleskog jezika, pogotovo na pričanje i slušanje, te na vokabular i gramatiku.
Po dolasku u školu bit ćete testirani kako bi se utvrdila vaša razina jezika kako bi vas se smjestilo u odgovarajuće grupe.
Predavanja se održavaju od ponedjeljka do petka između 9 i 12.30 svako jutro ili između 13.30 i 17.00 svako poslijepodne.

IZVAN-NASTAVNE AKTIVNOSTI

Škola nudi razne soprtske aktivnosti kao tenis, zatvoreni bazen, razna igrališta i sportska dvorana.

SMJEŠTAJ

Sve učionice su dobro opremljene i škola nudi blagavaonicu napravljenu od drva. College nudi apartmane i standarne sobe s jednokrevetnim i višekrevetnim sobama za djecu od 9 - 16 godina. Smještaj u host obitelji mogu dobiti djeca od 14 do 16 godina.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne