ELS - Boston, Massachusetts, Mount Ida College, SAD

Lokacije
BHV d.o.o.
Trg kralja Tomislava 17/II
10000 Zagreb
Tel: 01/4812-200
Fax: 01/4819-200
Boston je poznat po svojim prestižnim sveučilištima - Harvardu, Boston University i M.I.T., te po brojnim svjetski poznatim muzejima, kazalištima, trendovskim shopping centrima i restoranima. Samo nekoliko sati vožnje od Bostona su udaljeni New York, Cape Cod, the White Mountains i Montreal.

ELS škola u Bostonu nalazi se u sklopu kampusa Mount Ida college-a i udaljena je 13 kilometara od strogog centra grada. U sklopu kampusa polaznici tečaja mogu koristiti knjižnicu, sportski centar, bazen na otvorenom, teniske terene, snack bar i prostorije za društvene igre i rekreaciju.

Škola je centar za IELTS testiranje.

POSEBNE MOGUĆNOSTI ŠKOLE

S obzirom da se škola nalazi u sklopu college-a, polaznicima tečajeva je pružena posebna mogućnost sudjelovanja na nekim studentskim predavanjima. To je odlična prilika da iskusite pravi studentski život u Americi.
Predavanja na kojima polaznici tečaja mogu sudjelovati su: poslovanje, hotelijerski i turistički management, modni, grafički i unutarnji dizajn, te sportski management.
Dnevno druženje polaznika tečajeva sa studentima, zajednička razgledavanja i zabavljanje karakteristično je za ovu školu.

IZLETI I RAZGLEDAVANJE

Uključuju poznata povijesna odredišta u Bostonu: Old North Church, Beacon Hill, The J.F. Kennedy library, posjet replici Boston Tea broda...

DODATNE OPCIJE

Smještaj u studentskom domu ili host obiteljima, pomoć u pronalasku smještaja u centru grada za one koji žele iskusiti city lifestyle.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne