EF - Shangai, Kina

Lokacije
BHV d.o.o.
Trg kralja Tomislava 17/II
10000 Zagreb
Tel: 01/4812-200
Fax: 01/4819-200
Škola se nalazi u samom centru Shangai-a, grada koji je centar kineskog buisenessa. Iskusni učitelji EF-ove škole individualiziranim pristupom će vam pomoći da što brže i učinkovitije savladate mandarinski jezik.

EF škola u Shangai-u smještena je u samom centru grada na Huai Hai Road i omogućuje pristup slikovitim trgovinama i tradicionalnim restoranima u samo nekoliko minuta šetnje. Zgrada u kojoj se nalazi škola opremljena je udobnim učionicama i posjeduje jezični laboratorij. Učitelji koji podučavaju u školi prošli su dodatne edukacije usmjerene na podučavanje individualiziranom metodom,a uz to posjeduju i veliko iskustvo. Razredi su vrlo mali i broje od 5 do maksimalno 8 učenika što vam je garancija da ćete dobiti punu pažnju s ciljem da ostvarite uspjeh.

IZVAN NASTAVNE AKTIVNOSTI

Brojni školski klubovi nude vam niz aktivnosti u kojima možete sudjelovati nakon nastave, a uključuju i zajedničko razgledavanje grada.

Shangai je kozmopolitski grad koji je tijekom svoje duge povijesti doživio nebrojene preobrazbe pretvorivši se od ribarskog sela u moderni internacionalni grad s brojnim poslovnim zgradama i neboderima. Nalazi na obali rijeke Huangpu, a osim uživanja u krajoliki možete istraživati i šarolike trgovine i kafiće u Nanjingi Road-u. Preko vikenda organizirane su ekskurzije u Peking i prekrasan grad Hangzhou.

DODATNE OPCIJE

- smještaj u jednokrevetnom apartmanu uz dodatnu nadoplatu (smještaju u jednokrevetnoj sobi u host obitelji uključen je u cijenu)
- zdravstveno osiguranje

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne