Njemački jezik

Lokacije
Perceptum d.o.o.
Domovinskog rata 46
21000 Split
Tel: 021/485-695, 095/4856-955
Fax: 021/485-684
Petra Preradovića 39
10000 Zagreb
Tel: 01/4645-230, 095/4856-955
Fax: 01/4645-230
Učiti Njemački jezik danas nije ništa teže od engleskog, francuskog ili španjolskog. Zahvaljujući modernim komunikacijskim metodama učenja u našoj školi u kratkom vremenskom roku može se postići zavidan stupanj znanja.

Zašto učiti Njemački jezik i to baš u EdukaCentru?

Razloga je mnogo a neki od njih su:

- Njemački je najrašireniji materinji jezik u Europi i pripada skupini od 10 svjetskih jezika koji se najčešće koriste u komunikaciji.

- Njemačka je za skoro sve europske i mnoge izvaneuropske države najvažniji trgovački partner. Stoga, znanje njemačkog doprinosi boljoj suradnji na poslovnom planu s obzirom da je Njemačka jedna od najvećih izvoznika u svijetu.

- Nijemci, Austrijanci i Švicarci su u mnogim državama najveće i najvažnije skupine turista pa je i znanje njemačkog velika prednost za sve one koji posluju u turističkoj branši.

- Milijuni turista iz cijelog svijeta svake godine posjećuju Njemačku koja se nalazi u "srcu" Europe. Onaj tko govori i razumije njemački može lakše i bolje upoznati i razumijeti Nijemce, njihovu povijest i kulturu.

- Poznavanje Njemačkog jezika jako je važno i za studente i znanstvenike budući da u području znanstvenih publikacija one na njemačkom zauzimaju drugo mjesto po zastupljenosti.

- Znanjem i učenjem njemačkog priključujete se važnom duhovnom, ekonomskom i kulturno-povijesnom području središnje Europe i ujedno jednoj od najvećih europskih kultura s obziorom da je njemački bio jezik poznatih i važnih osoba iz prošlosti kao što su Goethe, Mozart, Einstein i mnogi drugi...

- Znanje njemačkog poboljšava i šanse na tržištu rada. Mnoge njemačke tvrtke u inozemstvu kao i mnoge inozemne tvrtke u Njemačkoj, ali i tvrtke poslovno vezane za države u kojima se govori njemački traže suradnike sa znanjem njemačkog.

- Poznavanje njemačkog jezika je jako važno i za znanstvenike i studente budući da u području znanstvenih publikacija one na njemačkom zauzimaju drugo mjesto po zastupljenosti.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: da
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne