Upravljanje vremenom

Lokacije
Creativa d.o.o.
Maksimirska 79a/1
10000 Zagreb
Tel: 01/ 466 24 64
Fax: 01/ 466 24 65
U užurbanom suvremenom životu, vrijeme kao resurs postaje sve više dragocjeno, a vještina dobrog organiziranja vremena, oslobađanja od ometača i 'kradljivaca' vremena, te kvalitetno planiranje, sve više je neizostavna karakteristika uspješnih ljudi.

Ovom jednodnevnom radionicom želimo vam omogućiti osvještavanje vlastitog područja za promjenu, stjecanje potrebnih znanja i 'alata' te ugradnju promjene u svakodnevno ponašanje kako biste djelotvorno organizirali vrijeme i aktivnosti, bolje planirali i određivali prioritete te stekli osjećaj da vi upravljate vremenom, a ne vrijeme vama.

Kome je namijenjena?
Svima koji žele naučiti bolje organizirati i planirati svoje vrijeme i aktivnosti, a posebno osobama koje češće imaju osjećaj da im nešto ili netko krade vrijeme i energiju i žele to promijeniti.

Na radionici ćete naučiti:Kako postavljati ishode za kvalitetnije upravljanje sobom i vremenom. Kako planirati akcije, ostvarivati ih i kontrolirati dostignuća. Kako odrediti prioritete, kako prepoznati kradljivce vremena i energije i kako se s njima nositi. Koje strategije pomažu povećanju djelotvornosti: mentalne mape, izgradnja novih navika, osobni razvoj.

Radionica će vam omogućiti:
Osvještavanje vlastitog stila upravljanja vremenom, postavljanje vlastitih prioriteta na osobnom i profesionalnom planu, usvajanje pravila djelotvornog organiziranja, oblikovanje željene promjene u ponašanju te ugradnju promjene u svakodnevno ponašanje.

Vrijeme održavanja: jedan radni dan (uobičajeno petak) 9-16:15

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne