Od sukoba do suradnje

Lokacije
Creativa d.o.o.
Maksimirska 79a/1
10000 Zagreb
Tel: 01/ 466 24 64
Fax: 01/ 466 24 65
Sukobi su prirodna pojava i nemoguće je živjeti apsolutno bez sukoba. No, postoje različite vrste sukoba i različiti načini reagiranja na sukobe.

Promijenite li svoj doživljaj sukoba i usvojite li odgovarajuće komunikacijske tehnike, vjerojatno ćete s vremenom uočiti kako većina sukoba može biti pokretač uspješne suradnje i put do novih, kvalitetnih ishoda. Od sukoba do suradnje promjena je komunikacijske kvalitete koja će vam povećati zadovoljstvo životom, neovisno radi li se o privatnim ili o poslovnim razgovorima.

Kome je namijenjena?
Osobama čiji razgovori često (neželjeno) završe kao sukobi (i svađe) a koje žele (s tim istim ljudima) ostvarivati uspješnu suradnju i dobre odnose.

Na radionici ćete naučiti:
Kako nastaje sukob i što ga karakterizira. Koji komunikacijski obrasci povećavaju sukob a koji ga ublažavaju. Kako koristiti sukobe za poticanje suradnje i promjenu. Što karakterizira dobru suradnju i kako komunicirati da bi se suradnja ostvarila i održala.

Radionica će vam omogućiti:
Osvještavanje vlastitog i tuđih stilova komuniciranja u sukobima, promjenu vlastitog stila i usvajanje djelotvornih tehnika za komunikaciju s drugima neovisno o njihovom dominantnom stilu komuniciranja.

Vrijeme održavanja: Dva uzastopna radna dana (četvrtak i petak) od 9-16:15

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne