Priprema za prezentaciju

Lokacije
Creativa d.o.o.
Maksimirska 79a/1
10000 Zagreb
Tel: 01/ 466 24 64
Fax: 01/ 466 24 65
U današnje vrijeme sve više se prepoznaje potreba za edukacijom iz područja javnog govorenja i prezentacijskih vještina. Ako još nemate osjećaj da vladate tehnikama pripreme za prezentiranje pred većim skupinama slušatelja, ova jednodnevna radionica pružit će vam potrebna znanja i priliku za stjecanje i poboljšanje vještine javnog govorenja.

U kombinaciji s radionicom Dinamika prezentacije, daje zaokruženu cjelinu osnovnih prezentacijskih vještina.

Kome je namijenjena?
Svim osobama koje se u poslovnom kontekstu susreću s potrebom prezentiranja projekata i /ili usmenog izvješćivanja pred većim skupinama slušatelja i žele povećati svoju efikasnost u pripremi i sigurnost u izvedbi javnih izlaganja.

Na radionici ćete naučiti:
Kako pripremiti prezentaciju i kako pripremiti sebe za prezentaciju. Kako istražiti tko je u publici i kako prezentaciju prilagoditi njihovim očekivanjima. Kako uobličiti ideje u logički dobro oblikovane prezentacije, kako pripremiti i kako rabiti pomoćna sredstva. Kako uvježbavati prezentaciju, i kako pripremom, vježbom i opuštanjem umanjiti tremu.

Radionica će vam omogućiti:
Pripremu uspješnih prezentacija za sve profile publike i za sve vrste sadržaja. Povećanja jasnoće i logičke organiziranosti prezentiranog sadržaja. Stjecanje znanja o primjerenoj pripremi i uporabi vizualnih pomoćnih sredstava. Iskustveno učenje i uvježbavanje prezentacije uz stručnu povratnu informaciju.

Vrijeme održavanja: jedan radni dan (uobičajeno četvrtak) od 9-16:15.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne