Individualni tečajevi jezika

Lokacije
Ad Hoc d.o.o.
Stjepana Radića 12
31000 Osijek
Tel: 031/215-500
Fax: 031/215-501
Nastava za jednog, dva ili tri polaznika prilagođena je potrebama i mogućnostima polaznika glede nastavnog programa, vremena, mjesta i dinamike održavanja nastave.

Individualna nastava je zbog mogućnosti dogovora o vremenu (svakog radnog dana između 7:00 i 22:00 sata, te subotom od 8:00 do 16:00 sati), mjestu i dinamici održavanja nastave osobito pogodna za poslovne ljude, koji zbog poslovnih obveza ili putovanja nisu u mogućnosti pohađati nastavu koja se održava u određene dane i vrijeme.

Nastava se može održavati u Centru, u prostorijama Vašeg poduzeća ili pak postoji mogućnost dolaska profesora u Vaš stan. Prilikom upisa polaznici koji ne posjeduju znanje iz jezika kojeg žele učiti, upisuju početni odnosno prvi stupanj, dok svi ostali idu na inicijalno testiranje koje se provodi prilikom upisa. Po završetku određenog stupnja polaznici individualne nastave imaju pravo, kao i polaznici redovitih tečajeva, pristupiti završnom ispitu, te ukoliko ga uspješno polože, također dobivaju diplomu Centra.

Ukoliko ne žele raditi po našim redovitim programima, polaznici individualne nastave mogu u tom vidu nastave raditi i tečajeve poslovnih, pravnih ili drugih usko specijaliziranih programa. Također postoji mogućnost uplate samo određenog/željenog broja sati kao i pojačan rad na onom što je određenom polazniku točno potrebno/onom što želi (pregled gramatike, refreshment course, konverzacija ili sl.) 

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: da
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne