Poslovnom komunikacijom i timskim radom do veće učinkovitosti u poslovanju

Lokacije
Filaks d.o.o.
Filipovićeva 4
10000 Zagreb
Tel: 01/2430-850
Fax: 01/2430-850
Domjanićeva 19
10000 Zagreb
Tel: 01/2430-850
Fax: 01/2430-850
Zamislite da možete pročitati knjigu od 100 stranica za 20 do 30 minuta i uz to povećati koncentraciju i uvećati razumijevanje pročitanog!

Komunikacija u radnom okruženju može značajno pospješiti, ali i razarati učinkovitost poslovanja. Iako joj se u posljednje vrijeme posvećuje dužna pažnja, ipak se i dalje može primijetiti da komuniciramo uglavnom nesvjesno, a da komunikaciju osvještavamo tek onda kada se suočimo s njezinim posljedicama. Upravo iz tog razloga važno je kontinuirano raditi na poslovnoj komunikaciji.

Ovaj projekt namijenjen je nemenadžerima, čija je komunikacija različita utoliko što u njoj ne mogu koristiti svoj formalni autoritet, jer ga nemaju. Ipak, da bi uspješno obavljali svoj rad i bili učinkoviti, jednako kao i menadžeri moraju kroz poslovnu komunikaciju stvarati kvalitetne međuljudske odnose i njegovati timski rad. No, poslovno komuniciranje nije bitno samo za interne odnose, već i za komunikaciju prema okruženju. Svaki zaposleni kroz interakciju s okruženjem predstavlja poduzeće u čije ime razgovara s vanjskim klijentima. Stoga ta komunikacija mora biti adekvatna i učinkovita, kako bi kroz razgovor postigao ciljeve koji doprinose konačnom uspjehu poduzeća.

CILJ dvodnevne radionice je kroz primjere i vježbe prikazati:

1. Kako komunikacija utječe na rezultate pojedinaca u poduzeću
2. kako je možemo poboljšati
3. kako kroz komunikaciju stvoriti kvalitetne
4. Kako unaprijediti timski rad

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne