Engleski jezik

Lokacije
StudioNet
Martićeva 45/III
10000 Zagreb
Tel: 01/4617-601, 099/5000-505
Fax: 01/4617-601
Kroz čitanje, pisanje, slušanje, konverzaciju i situacije iz svakodnevnog života ovladati ćete engleskim jezikom te se upoznati sa kulturom i tradicijom njenog naroda.

Kako bismo naše polaznike osposobili da počnu što brže i što lakše komunicirati na odabranom jeziku razvili smo posebne metode. Polaznike potičemo na komunikaciju već od samog početka, kroz dijalog, zabavne aktivnosti, zanimljive teme, vježbe i situacije iz svakodnevnog života.
Sadržaje nastave prilagođavamo interesima i željama polaznika te ih neprestano mijenjamo, kako bi nastava bila što zanimljivija i kako bi polaznici što lakše i brže naučili i usvojili željeni jezik.
Naši profesori su toplog i prijateljskog stava prema svojim polaznicima, izvorni govornici i redom diplomanti jezika sa dugogodišnjim iskustvom u držanju poduke stranih jezika.

Poduke se održavaju u malim grupama:

  • individualni tečajevi
  • poluindividualni tečajevi (2-3 polaznika)
  • mini grupe (4 - 6 polaznika)
  • konverzacijski tečajevi
  • instrukcije iz jezika za djecu

Individualni i poluindividualni tečajevi
Održavaju se u toploj, opuštenoj i prijateljskoj atmosferi, prema suvremenim pedagoškim metodama, s naglaskom na konverzaciji. Individualna poduka ili poluindividualna poduka (2-3 polaznika) ugodan je i vrlo brzi način učenja i ovladavanja jezikom, uz sadržajnu interaktivnu nastavu (šaroliki nastavni materijali, učenje kroz zabavu i praktične životne situacije).
Vi određujete željenu lokaciju, termine i dinamiku (dvotjedni tečajevi, mjesečni tečajevi, dvomjesečni ili četveromjesečni tečajevi).

Mini grupe (4-6 polaznika)
Tečajevi su namijenjeni mladeži i odraslima. Nastava se održava 2 puta tjedno po 2 školska sata, svaki stupanj traje 40 školskih sati (10 tjedana).
Jedna od najbitnijih osobina našeg centra je izuzetno mali broj polaznika u grupi. Zajedno definiramo teme poduke, brzinu poduke, područje gramatike.
Raspored programa i tempo rada u potpunosti zadovoljavaju Vaše potrebe.
Rad u malim grupama omogućuje fokus profesora na pojedinca i fleksibilitet u izradi programa koji je sasvim prilagođen malom broju polaznika.

Mi smo članica Zajednice za strane jezike, tijela koje je osnovano pri Hrvatskoj gospodarskoj komori. Zalažemo se za profesionalan rad u našoj struci i stoga su naši stupnjevi znanja jezika potpuno usklađeni sa programom prema jezičnom portfoliju Vijeća Europe te se zalažemo za njegovu primjenu.
Europska jezična mapa je dokument Vijeća Europe koji se temelji na preporučenim europskim standardima stupnjevanja jezične kompetencije u pet jezičnih vještina:
slušanje, čitanje, pisanje, govorna interakcija i govorna produkcija.
Na kraju svakog stupnja pismeni i usmeni završni ispit te dodjela diploma određenog stupnja.

Prema tom sustavu postoji šest stupnjeva:

A1 – Pripremni korisnik
A2 – Temeljni korisnik
B1 – Razvojni korisnik
B2 – Samostalni korisnik
C1 – Napredni korisnik
C2 - Vrsni korisnik

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: da
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne