Tehničko obrazovanje
Ukupno: 174
Izaberite grad:    Zagreb   Slavonski Brod   Rijeka   Osijek   Bjelovar   Samobor  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Polaznici programa osposobljavanja njegovim uspješnim svladavanjem stječu znanja za stručno upravljanje lakom dizalicom, stjecanje znanja na manipulaciji teretom.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Osposobljavanje za poslove uzgoja i prerade ljkovitog i začinskog bilja
Lokacija:
Trajanje:
150 sati
Osposobljavanje za osnovne poslove vinogradara i vinara.
Lokacija:
Trajanje:
3 dana
Skraćena verzija tečaja Visinski tehničar s primjenom tehnike - Pristup užetom na Rad na kosini u trajanju od 3 dana.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Tečaj je namjenjen neposrednim izvoditeljima, voditeljima i svima onima koji će pri montaži ili radu na konstrukcijama primjenjivati tehnike rada i spašavanja na visini te podizanja tereta.
Lokacija:
Trajanje:
4 dana
Sveobuhvatnija verzija tečaja Visinski radnik – 1. razina u trajanu od 4 dana: Šire područje rada, veće sposobnosti nakon tečaja, dodatne teme, uvježbavanje u realnim radnim situacijama (rešetkasti stup, kosi krov).
Lokacija:
Trajanje:
3 dana
Tečaj je namjenjen neposrednim izvoditeljima (monterima, serviserima, voditeljima, ...) koji će pri montaži ili radu na raznovrsnim konstrukcijama primjenjivati tehnike rada i spašavanja na visini, te podizanja tereta.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Tečaj je namjenjen neposrednim izvoditeljima, voditeljima, nadzornicima i svima onima koji će u jednostavnim situacijama, u svom radu povremeno koristiti osobnu opremu i sustave za zaštitu od pada.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Tečaj je namjenjen neposrednim izvoditeljima (monterima, kranistima, serviserima, instalaterima, voditeljima, ...) koji će pri montaži ili radu na konstrukcijama primjenjivati tehnike rada i spašavanja na visini.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Tečaj je namjenjen neposrednim izvoditeljima (skelarima, voditeljima, ...) koji će pri montaži skela primjenjivati tehnike rada i spašavanja na visini te podizanja tereta.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija