Ostalo - Centar za mirovne studije
Ukupno: 4
Lokacija:
Trajanje:
18 mjeseci
Cilj ovog projekta je povećati razinu zaštite ljudskih prava u Hrvatskoj kroz uvođenje standarda Europskog suda za ljudska prava u nacionalno zakonodavstvo i pravnu praksu.
Lokacija:
Mirovni Studiji su jedinstven, jednogodišnji neformalni program obrazovanja za mir, nenasilje i aktivne građane. Namijenjen je svima koji žele aktivno doprinositi izgradnji mira i smanjenju društvene nepravde.
Lokacija:
Mlada MIRamiDA je mirovni program za mlade kojim promičemo kulturu nenasilja, informiramo i obrazujemo o temama ključnim za razumijevanje društvenih i demokratskih procesa te osnažujemo i pružamo podršku u izgradnji mira i aktivnom sudjelovanju u razvitku zajednica i društva.
Lokacija:
Centar za mirovne studije iz Zagreba u okviru edukativnog programa Socijalne veze i civilno društvo provodi u Zapadnoj Slavoniji i Karlovcu projekt namjenjen građanima, pripadnicima nacionalnih manjina ali i svim građanima senzibiliziranim za pitanje ljudskih prava, prepoznavanju različitosti kao bogatstva te zaintersiranim za izgradnju civilnog društva.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija