Galbanum, ustanova za obrazovanje odraslih

Ustanova za obrazovanje odraslih GALBANUM je novi član u obrazovanju odraslih. Osnivač Galbanuma je poduzeće Aromateka Eskulap, a osnivač poduzeća Lidija Delić,

Kako početi priču o ideji koja živi nekoliko godina? Najbolje od početka.

Što reći o nama tj. o Galbanumu a da bi dragi posjetioci naše stranice dobili uvid o putu koji traje nekoliko godina? Da li napisati Vam priču onako kako se uobičajeno pišu priče predstavljanja (prekrasne) ili Vam predstaviti cijeli put stvaranja, od ideje do realizacije? Izbor je da Vam predstavim cijeli put stvaranja.

Ustanova za obrazovanje odraslih GALBANUM je novi član u obrazovanju odraslih. Osnivač Galbanuma je poduzeće Aromateka Eskulap, a osnivač poduzeća Lidija Delić, ujedno i osoba koja je privremeni ravnatelj Galbanuma imenovana od same sebe. Za početak predstaviti ću sebe jer je osnivanje ustanove i njezin rad spoj višegodišnjeg obrazovanja i praktičnog iskustva.

U zadnjih deset godina pohađala sam i položila završne ispite iz nekoliko formalnih i neformalnih edukacija iz raznih područja: feng shui, zvukoterapija, meditacija, aromaterapija, fitoaromaterapija, manuelna terapija, limfna drenaža po dr. Vodderu, refleksoterapija, kineska tradicionalna medicina...

Bazično zvanje diplomiranog ekonomista, 10-godišnje radno iskustvo na mjestima voditelja komercijale i voditelja financija i stečena znanja dodatnom edukacijom rezultirala su otvaranjem poduzeća prije 3 i pol godine, te otvaranjem Centra za profesionalnu aromaterapiju. U neposrednom radu sa ljudima, i nakon niza održanih tečajeva, radionica i predavanja, uvidjevši da su ljudi "željni" znanja, prije 2 godine krenula sam u izradu projekta za obrazovanje odraslih osoba. Nit vodilja je mogućnost cjeloživotnog obrazovanja odraslih iz područja prirodnih terapija.

2006. godine osnovana je i registrirana pri Trgovačkom sudu Ustanova za obrazovanje odraslih GALBANUM i krenulo se u izradu nastavnih programa i planova.

 

Okupljen je tim stručnjaka i rezultat je izrada šest različitih nastavnih programa sa zajedničkom karakteristikom praktične primjene prirodnih terapija te sve programe možemo opisati sa dvije riječi...


... povratak prirodi.

 

Od ideje do realizacije ovog projekta bilo je uspona i padova, boljih i lošijih dana, nedostajalo je sredstava, jurilo se, pa čekalo strpljivo; sve u svemu zanimljivo putovanje sa puno radosti i ushita stvaranja.

Vrhunska profesionalnost i stručnost, predanost kvalitetnoj nastavi i apsolutna usmjerenost na uspjeh i zadovoljstvo polaznika temeljne su sastavnice Galbanum učilišta. Svi naši programi verificirani su od strane ministarstva te se upisuju u radnu knjižicu.

Kao i mnogo naših dosadašnjih polaznika i Vi se možete osjećati ugodno i u prijateljskoj atmosferi doživjeti ugodno, učinkovito i nezaboravno iskustvo stjecanja znanja iz tehnika masaža te se upoznati sa čarobnim svijetom eteričnih ulja... Nudimo Vam osam nastavnih programa na kojima ćete uz pomoć naših profesora ostvariti željene rezultate, širiti horizonte, a iznad svega postići novo znanje.

Prednosti naše ustanove:

  • Male grupe polaznika.
  • Individualan pristup potrebama svakog polaznika.
  • Ugodna i prijateljska atmosfera.
  • Stručni, ambiciozni i kreativni profesori.
  • Suvremena aktivna metoda podučavanja.

Posebnost naše škole je u tome što svi programi imaju zajednički dio medicinskih i općih kolegija i nakon položenog zajedničkog dijela polaznici se raspoređuju u svoje obrazovne grupe. Polaganje zajedničkog dijela omogućuje Vam da nakon završenog odabranog programa osposobljavanja upisivanjem u drugi nastavni program ostvarujete pravo priznavanja položenih ispita i dodatnih popusta na školovanje. Nastavni kolegiji moguće je upisati i neovisno o nastavnom programu. Također naša ustanova posjeduje sve skripte kao i dodatne materijale za učenje koji su uračunati u cijenu i ostaju kod Vas. Škola posjeduje malu knjižnicu u kojoj možete besplatno posuditi knjige kao i materijal za dodatno učenje.