Ostalo - Galbanum, ustanova za obrazovanj...
Ukupno: 5
Lokacija:
Trajanje:
184 sata
Polaznici će steći znanja o uzgoju, sakupljanju, sušenju i preradi ljekovitog i aromatičnog bilja, te ekološkoj poljoprivredi.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Pozivamo vas na radionicu u sklopu "Male škole kuhanja"! Hrana je jedan od glavnih izvora energije, a svakodneva prehrana može biti lijek ili može narušavati naše zdravlje.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Spoj ljepote, okusa i mirisa. Radionica objedinjuje šarenilo u kreiranju i oblikovanju jela te aranžiranju stola. Od naizgled običnih namirnica poput riže ili bundeve naprave se posve neuobičajena jela i ukrasi za stol.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Najkraće ih volim opisati : Da bi nevidljivo postalo vidljivo.
Lokacija:
Trajanje:
22 sata
Želite iskušati svoju kreativnost na još jednom materijalu? Tiffany tehnika je način oblikovanja plošnih predmeta i figura te raznih formi i predmeta spajanjem malih komadića obojenog stakla. Na tečaju ćete naučiti osnove rada sa staklom (rezanje, brušenje, spajanje)!
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija