Zdravstvo - Galbanum, ustanova za obrazovanj...
Ukupno: 3
Lokacija:
Ovdje ćemo vam predstaviti jednu od najstarijih farmaceutskih disciplina koja se bavi opisom i proučavanjem ljekovitosti biljaka. Nakon završetka nastavnog programa dobivate diplomu o savladavanju nastavnog kolegija farmakognozija s osnovama fitoterapije.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Iako se radionica odnosi na dječje bolesti, homeopatske remedije koje će se obrađivati (radi se o oko 12 remedija) u većini slučajeva se primjenjuju i u cijeloj obitelji kod akutnih bolesti. Predavanje je popraćeno power point prezentacijom i svi sudionici će dobiti kratak ispis prezentacije s radionice.
Još od svog postanka čovjek se posebno zanimao za problem zdravlja i bolesti. Iz tog njegovog interesa postupno se sve više oblikovala medicina kao posebna grana koja je znatnim dijelom umijeće ili vještina praktične primjene raznih znanstvenih spoznaja.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija