Wellness
Ukupno: 26
Izaberite grad:    Zagreb   Dubrovnik   Split  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
181 sat
Polaznici će steći znanja o bilju, biljnim mješavinama, izradi tinktura.
Lokacija:
Trajanje:
162 sata
Na našim stopalima i dlanovima nalaze se točke koje predstavljaju pojedine organe našeg organizma, koje su to točke, gdje se nalaze, što su to meridijani, tehnika masaže stopala i dlanova.
Lokacija:
Trajanje:
322 sata
Kroz ovaj program upoznati ćete se sa osnovama funkcioniranja i načinima organizacije wellness i spa centara. Završetkom ovog programa biti ćete osposobljeni za izvođenje četiri vrste masaže, izvođenje specijalnih tretmana i usvajanje specijalnih tretmana i postupaka u wellness centrima.
Lokacija:
Znanje postaje jedna od najvažnijih konkurentskih prednosti i glavni adut uspješnog poslovanja. Stoga je efikasna i permanentna edukacija, osobito u uslužnim djelatnostima u koje spada wellness, osnova za ostvarivanje poslovnih ciljeva, te zauzimanja boljih tržišnih pozicija. Spa Akademija nudi integralni sustav obrazovanja.
Lokacija:
Wellness terapeut - je zanimanje koje sadrži sve poduke za rad u wellness centrima.
Lokacija:
Osnove Touch for Health kineziologije i praktična primjena osnovnih tehnika balansiranja u cilju uspostavljanja fizičke, emocionalne i biokemijske ravnoteže.
Lokacija:
Detaljnije o osnovnim konceptima Touch for Health kineziologije, novi mišićni testovi i osnove kretanja energije po Teoriji 5 elemenata TCM.
Lokacija:
Novi mišićni testovi, tehnike za smanjenje boli i stresa, proučavanje međusobnog odnosa mišića, analiza držanja tijela.
Lokacija:
Produbljivanje znanja i vještina balansiranja, mišićno testiranje na terapeutskom stolu, energetska prva pomoć.
Lokacija:
Trajanje:
210 sati
Osposobljavanje za menadžera marketinga u wellnessu.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija